UTRO: Jeremy Meeks, modellen som ofte blir referert til som «kjekkas-skurken», er i hardt vær etter at han ble fotografert sammen med Top Shop-arvingen Chloe Green. Det er nemlig ikke navnet på hans kone som han har tre barn med. Her avbildet under motevisning for Philipp Plein i februar. Foto: Diane Bondareff / NTB scanpix
UTRO: Jeremy Meeks, modellen som ofte blir referert til som «kjekkas-skurken», er i hardt vær etter at han ble fotografert sammen med Top Shop-arvingen Chloe Green. Det er nemlig ikke navnet på hans kone som han har tre barn med. Her avbildet under motevisning for Philipp Plein i februar. Foto: Diane Bondareff / NTB scanpixVis mer

Jeremy Meeks:

«Kjekkas-skurken» tar grep etter bildebråk. Stenger kommentarfeltet

Jeremy Meeks' kyssebilder spredte seg som ild i tørt gress.

(Dagbladet): Jeremy Meeks (33) fikk livet snudd på hodet da han havnet bak murene som følge av våpenbesittelse i 2014. Det viste seg nemlig å være starten på en fremadstormende modellkarriere.

Hans arrestasjonsfoto tok helt av på sosiale medier - mye takket være hans ytre. Meeks ble kjendis over natta, og kort tid seinere hadde han spikret modellkontrakt.

Internasjonalt blir Meeks gjerne omtalt som «the hot felon». I Norge har han fått klengenavnet «kjekkas-skurken».

PÅSTÅTT ROMANSE: Det har stormet rundt Jeremy Meeks og Chloe Green etter at de to ble fotografert sammen på en yacht i Tyrkia. Her er de til stede på en butikkåpning, og smiler pent til kameraet. Foto: NTB scanpix
PÅSTÅTT ROMANSE: Det har stormet rundt Jeremy Meeks og Chloe Green etter at de to ble fotografert sammen på en yacht i Tyrkia. Her er de til stede på en butikkåpning, og smiler pent til kameraet. Foto: NTB scanpix Vis mer

I juli stormet det igjen rundt herremodellen. Denne gangen sto ikke jubelen like høyt i taket hos fansen.

Utro med rikmannsdatter

Meeks ble nemlig observert av kameralinser i het omfavnelse med milliardærdatteren Chloe Green (26) på en yacht i Tyrkia, mens han angivelig fremdeles var gift med kona.

Duoen kysser på flere av bildene, som spredte seg som ild i tørt gress på internett.

33-åringen giftet seg med Melissa Meeks i 2008. Paret har tre barn sammen. Det tok ikke lang tid før kona fikk med seg bildene.

I et intervju med Mail On Sunday fortalte Melissa at hun var knust, og at hun ville skilles.

- Vi snakket om skilsmisse. Jeg fortalte han at jeg ikke trodde dette ekteskapet kunne reddes. Han var enig. Ekteskapet er over, sa hun i det eksklusive intervjuet, som ble gjengitt av Daily Mail.

Har tatt grep

Jeremy Meeks har siden bildebråket blitt observert flere ganger sammen med Chloe Green - som for øvrig er Topshop-arving.

Kritikken har siden haglet etter ham på sosiale medier. Det har spesielt blåst kald vind i kommentarfeltet under bildene av ham på Instagram.

Ifølge US Weekly har han nå selv tatt grep.

VENDEPUNKTET: Politiet i Stockton offentliggjorde dette bildet 18. juni i 2014. Da ble livet til Jeremy Meeks snudd på hodet.
VENDEPUNKTET: Politiet i Stockton offentliggjorde dette bildet 18. juni i 2014. Da ble livet til Jeremy Meeks snudd på hodet. Vis mer

Meeks har fjernet muligheten til å kommentere bildene hans. Dermed kan hans 1,3 millioner følgere bare «like» bildet.

Foreløpig har han ikke begrunnet tiltaket. Ifølge nettstedet Harpers Bazaar har hans nye flamme slettet Instagram ved en tidligere anledning. Green skal siden ha hoppet på det sosiale mediet igjen.

Ny karriereretning

Selv om Meeks ble dømt til 27 måneders fengsel i 2014, sikret han seg jobb hos modellbyrået White Cross Management - allerede før han ble løslatt i fjor.

- Vi har alle vårt fra fortida. Alle fortjener en ny sjanse, uttalte eieren av modellbyrået, Jim Jordan, til BBC i 2015.

Ifølge New York Magazine er Jim Jordan modellagenten som en gang i tida oppdaget stjerneskuddet Gigi Hadid (21). Han har også «Victoria's Secret»-modellen Taylor Hill i stallen.

I 2016 debuterte «kjekkas-skurken» på catwalken under moteuka i New York. På første rad satt stjerner som Kylie Jenner (19), Madonna (58) og Paris Hilton (36).

I etterkant av visningen delte en tydelig stolt Meeks et bilde med tidligere Vouge-redaktør Carine Roitfeld (62) på Instagram.

Overfor ABC News har Meeks tidligere snakket om arrestasjonsbildet som endret alt.

- Jeg hadde aldri i verden sett for meg at noen ville gjenkjenne meg for utseendet. Nå kan jeg endelig forsørge familien min, og jeg føler meg svært heldig og takknemlig, sa han.