Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jarl Goli:

«Kjendis-Farmen»-aktuelle Jarl Goli begjært konkurs

Skal ha hatt feil skattekort. 

BEGJÆRT KONKURS: Jarl Goli trues med konkurs. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
BEGJÆRT KONKURS: Jarl Goli trues med konkurs. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): I kveld er det premiere av kjendisutgaven av «Farmen» på TV 2, der blant andre tv-profil Jarl Goli (59) er en av deltakerne.

I dag melder Romerikes blad at kemnerkontoret i Skedsmo truer ham med konkurs.

Overfor avisa forteller Golis regnskapsfører, Thor Andersen, at Goli vil ordne opp i saken og at konkursen ikke vil bli åpnet.

Årsaken til konkursbegjæringen skal være at 59-åringen, som blant annet er kjent fra «Portveien 2», skal ha hatt feil skattekort.

Kravet skal være på 220.000 kroner.

Dagbladet har foreløpig ikke lyktes i å få en kommentar.

Aktuell på TV 2

Jarl Goli er den eldste av deltakerne som deltar i kjendisutgaven av «Farmen». Overfor Dagbladet har han beskrevet deltakelsen i moden alder som «den beste markedsføringa han trenger», både som foredragsholder og skuespiller.

- Jeg er fortsatt åpen for å ta imot noen utfordringer, hvis det dukker opp noen. «Farmen» har en fantastisk verdi, og «alle» i Norge vet hva det er, fortalte Goli like før sommeren.

«Farmen» er ikke den første TV-konkurransen Goli deltar i. For tre år siden svingte han seg på parketten i «Skal vi danse», men røk ut som en av de første deltakerne.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling