Eksplosjon i Manchester:

Kjendis-verdenen i sorg etter eksplosjon på Ariana Grande-konsert

- Det å gå på konsert skal være trygt. Sender min kjærlighet til Manchester og Ari.

SENDER KONDOLANSER: Taylor Swift, Harry Styles og Ellen DeGeneres er bare noen av dem som viser støtte overfor Ariana Grande. Samtidig sender de sine kondolanser til de pårørende. Foto: NTB scanpix
SENDER KONDOLANSER: Taylor Swift, Harry Styles og Ellen DeGeneres er bare noen av dem som viser støtte overfor Ariana Grande. Samtidig sender de sine kondolanser til de pårørende. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 22 personer er drept og 59 skadd i en eksplosjon ved konsertarenaen Manchester Arena i England sent i går kveld - hvor popstjerna Ariana Grande (23) holdt konsert.

Eksplosjonen skal ha funnet sted på utsiden av konsertarenaen klokka 23.35 norsk tid, ifølge The Guardian. Det skal ha skjedd på et tidspunkt da mange var på vei ut av konsert-lokalet.

Politiet etterforsker eksplosjonen som et terrorangrep og mistenker at en selvmordsbomber står bak.

- Helt fryktelig

Hendelsen har naturligvis gått hardt inn på Grande og hennes støtteapparat - som har gitt uttrykk for stor sorg og sendt sine kondolanser i sosiale medier.

«Knust. Fra bunnen av hjertet, jeg er så lei for det. jeg har ikke ord», skriver popstjerna.

Et stort antall kjente profiler og artister har i morgentimene tatt til sosiale medier hvor de uttrykker sin støtte overfor alle de som er blitt berørt av hendelsen.

- Sender kjærlighet til alle i Manchester, skriver artist Ellie Goulding.

- Helt fryktelig det som har skjedd i Manchester. Mine tanker går til menneskene i Manchester, Ari og hennes team, skriver One Direction-stjerna Niall Horan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.