IRRITERER LESERNE: Bloggeren Alexandra «Kissie» Nilsson er Sveriges mest leste blogger. Det gir henne mange fiender. Foto: Stella Pictures
IRRITERER LESERNE: Bloggeren Alexandra «Kissie» Nilsson er Sveriges mest leste blogger. Det gir henne mange fiender. Foto: Stella PicturesVis mer

Kjendisbloggers dør nedtagget og tilsølt med griseblod

- Vet ikke hva som hadde skjedd hvis jeg hadde vært hjemme.

(Dagbladet): I november skrev Dagbladet om bloggeren «Kissie», som ble angrepet av 70 eggkastende ungdommer.

Nå er Alexandra Nilsson (19), som er hennes egentlige navn, igjen blitt utsatt for en lite hyggelig opplevelse.

Da hun kom hjem til farens leilighet på Kungsholmen i Stockholm i går, var døra tilgriset av griseblod,. I tillegg var ordet «borgar-hora» tagget på døra.

Har politianmeldt - Lillebroren min ringte og fortalte det. Jeg var redd for å reise hjem, og tok bakveien. Nå er jeg ikke redd, men jeg vet ikke hva som hadde hendt hvis jeg hadde vært hjemme eller møtt de som har gjort det, sier Nilsson til Expressen.

Hun har allerede politianmeldt hendelsen.

- Jeg ble mest sur, det er jo ikke engang min leilighet, sier hun.

Kissies blogg er den mest leste i Sverige. Hun er svært kontroversiell i bloggosfæren, blant annet på grunn av sine mange skjønnhetsoperasjoner, skarpe tone og krangler med andre bloggere.

- Sin egen medisin Da hun ble angrepet med egg i Västerås i november, kom det i lokalavisas kommentarfelt raskt fram hvorfor hun ble kastet på.

«Kissie mobber andre mennesker, tuller med overvektige, hjemløse og andre hun anser som mindre verdt enn seg selv,» skrev brukeren Gabbies.

«Slenger man dritt, får man dritt tilbake,» fortsatte hun.

Brukeren Loveevol mente det er på tide at «Kissies» fikk smake sin egen medisin.

«Hun henger ut homoseksuelle. Rakker ned på tykke folk, unge mødre, punkere og mange fler. Hun har ødelagt flere unge jenters tro på seg selv,» skrev vedkommende.

Har en teori Kissie selv har allerede en teori om hvorfor både døra og julekransen fikk seg en omgang med griseblod.

- Med tanke på hva det sto er det vel noen som ikke liker meg. Det er sannsynligvis ekstremt vernstrevridde, sier hun til Expressen.

Etter angrepet i november gikk Nilsson til innkjøp av pepperspray. Nå flytter hun snart ut av farens leilighet, og skriver på sin egen blogg at hun har fått hemmelig adresse.

GRISTETE: Selv ikke julekransen fikk henge i fred da bloggeren Kissies dør ble tilgriset av blod og tagget ned. Foto: Privat/Expressen
GRISTETE: Selv ikke julekransen fikk henge i fred da bloggeren Kissies dør ble tilgriset av blod og tagget ned. Foto: Privat/Expressen Vis mer