2020:

Kjendis­bryllup på is

… men det var ikke alle som lot coronaen stoppe seg fra å bli rette ektefolk.

KJÆRLIGHETSÅRET 2020: Mens noen få valgte å gifte seg i år, deriblant Siri Kristiansen, har andre lagt planene på is. Foto: NTB / TV 2
KJÆRLIGHETSÅRET 2020: Mens noen få valgte å gifte seg i år, deriblant Siri Kristiansen, har andre lagt planene på is. Foto: NTB / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fullvaksinerte: 69.46% Første dose: 78.26%

2020 ble annerledes for veldig mange, men kanskje særlig for dem som hadde planer om å gifte seg. I både inn- og utland skulle flere norske kjendispar ha gitt hverandre sine «ja», men pandemien satte en stopper for det.

Tall fra SSB viser en nedgang på 22 prosent i inngåtte ekteskap i 2020. Flerfoldige kjente par har måttet utsette drømmen til ei tid da viruset ikke lenger herjer, slik at de kan feire med familie og venner - uten å være redde for at noen skal bli syke.

Men mens enkelte par har lagt bryllupet på is, eller har utsatt det til en framtidig dato, finnes det også dem som valgte å se bort fra coronaen. De som ikke klarte å vente med å bli rette ektefeller.

2020 har vært et kjærlighetens år, men et noe merkelig et. Slik kan det oppsummeres:

Bryllup på is

Flere har altså måttet avlyse eller utsette bryllupene sine i år. Blant dem finner vi snowboard-stjernen Silje Norendal og hennes forlovede - Alexander Bonsaksen. De hadde egentlig planlagt et storstilt bryllup, men slik ble det ikke. I desember kunne for øvrig Nordendal melde om at hun skulle legge opp - og at hun ventet sitt første barn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer