Kathrine Williams-Dunning:

Kjendisdatter (27) døde i tragisk ulykke

Dattera til countrystjerna Hank Williams jr. omkom i en ulykke.

DØD: Dattera til den amerikanske countryartisten Hank Williams jr., Katherine Williams-Dunning, døde i en bilulykke i helga. Hun ble bare 27 år. Foto: Instagram / Privat
DØD: Dattera til den amerikanske countryartisten Hank Williams jr., Katherine Williams-Dunning, døde i en bilulykke i helga. Hun ble bare 27 år. Foto: Instagram / Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Katherine Williams-Dunning, datteren til den amerikanske countrystjerna Hank Williams jr. (74), mistet livet i en tragisk bilulykke i helga. Det melder flere amerikanske medier, deriblant People. Hun ble bare 27 år gammel.

Hun var altså datter av Williams jr., som på sin side er sønn av den avdøde artistlegenden Hank Williams. Familien har samlet solgt mange millioner album, og har på den måten klart å gjøre seg til noen av de bestselgende countryartistene noensinne.

Kjendisdattera bestemte seg imidlertid for å gå en annen vei, og drev de siste åra av livet sitt en nettbutikk. Weston Jane heter selskapet, som retter seg mot mødre.

Ektemannen overlevde

Da hun krasjet på motorveien i Tennessee lørdag, var det hun som satt bak rattet. Ektemannen hennes var også i bilen, men overlevde. Bilen de kjørte skal ifølge politiet ha rullet over ende etter at de forsøkte å krysse veien.

Det er ikke kjent konkret hva som har skjedd, men politiet forteller at de i skrivende stund er i full gang med å etterforske saken.

27-åringen giftet seg med ektemannen sin den 15. oktober i 2015, og har i løpet av ekteskapet fått to barn. Sønnen Beau Weston på fem år og dattera Audrey Jane (2). Det er ikke kjent hvilken tilstand ektemannen er i foreløpig, men venner og øvrig familie har i sosiale medier bedt fansen om å be for ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer