Stevie Laine:

Kjendisdatter avslører ny kjønnsidentitet

Kommer ut som ikke-binær.

ÆRLIG: Eminems yngste datter deler åpenhjertig video på TikTok. Foto: TikTok / Stevie Laine
ÆRLIG: Eminems yngste datter deler åpenhjertig video på TikTok. Foto: TikTok / Stevie Laine Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stevie (19), tidligere kjent som Whitney Scott, ble adoptert av Eminem (48) i 2005 etter å ha blitt gjenforent med ekskona Kim Scott (46) - Stevies mor.

Eminem, som egentlig heter Marshall Mathers, har også adoptert 19-åringens søster Alaina (28). Det gjorde han etter at Kims tvillingsøster, Dawn, døde av en overdose i 2016.

Dattera Hailie (25), som egentlig heter Marshall Mathers III, er hans eneste biologiske datter.

Nå kommer imidlertid den yngste av dattertrioen ut som ikke-binær. Det melder det britiske nettstedet Independent.

Ikke-binær

19-åringen delte nyheten ved å publisere en TikTok-video der de forteller til fansen at hen nå bruker navnet Stevie.

Videoen innledes med teksten: «Se meg bli mer komfortabel med meg selv».

Den unge kjendisdatteras ærlige video støttes av mange på TikTok, også av søstera Hailie, som ifølge avisa har lagt igjen et såkalt likerklikk.

I videoen har hen delt flere bilder av seg, på det som skal være veien til å bli mer komfortabel med seg selv.

Fant sammen igjen

Stevie kom til verden seks måneder etter at moren og Eminem skilte lag i 2001. Da de ble gjenforent fem år seinere, adopterte som nevnt rapperen 19-åringen.

RAPPER: Brudens yngre søster overrasker alle med å rappe som Eminem under bryllupstalen. Video: YouTube / Ek Media Productions Vis mer

Hen har, til tross for sine over 10 000 følgere på Instagram, holdt en rimelig lav profil i rampelyset. Det i motsetning til Hailie, som raskt ble hovedperson i en rekke av farens sanger, som blant andre «Mockingbird» og «Hailie's Song».

Hun har derfor blitt den mest kjente av Eminems døtre.

Viste fram kjæresten

Nå har Hailie blitt 25 år, og er ikke lenger den lille jenta fra farens raplåter, men som sin far foretrekker også hun å holde privatlivet unna rampelyset.

Selv om 25-åringen er aktiv og deler hyppige oppdateringer på Instagram, skal man bla langt ned på profilen hennes før man finner bilder av noen andre enn henne selv.

SNUR: Hallmark stoppet reklamene som viste et homofilt bryllup. Nå sender de dem likevel - og beklager. Video: Zola.com Vis mer

I sommer overrasket hun derfor fansen da hun delte et bilde av kjæresten. Hun har nemlig vært i et forhold med Evan McClintock siden 2016. De to møttes på videregående, og har også gått sammen på Michigan State University.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer