Matilda «Tilly » Ramsay:

Kjendisdatter følger i farens fotspor

I en alder av 19 år har stjernekokkens datter oppnådd mye.

KJENDISDATTER: Den verdenskjente kokken Gordon Ramsays 19 år gamle datter, Matilda, har et stort ønske om å følge i farens fotspor. Her avbildet i 2015. Foto: Ken McKay / ITV / REX / NTB
KJENDISDATTER: Den verdenskjente kokken Gordon Ramsays 19 år gamle datter, Matilda, har et stort ønske om å følge i farens fotspor. Her avbildet i 2015. Foto: Ken McKay / ITV / REX / NTB Vis mer
Publisert

Stjernekokken Gordon Ramsay (54) har vært gift med kona og forfatteren Tana Ramsay (46) siden 1996, og sammen har de fått de fem barna Elizabeth «Tilly» Matilda (19), Oscar (1), tvillingene Jack og Holly (20) og Megan Jane (22).

Ramsay er en anerkjent kokk og har blant annet mottatt tolv Michelin-stjerner i løpet av karrieren. I tillegg eier han 25 restauranter spredt verden rundt, og har også vært å se i tv-programmer som «Ramsay's Kitchen Nightmares», «Hell's Kitchen» og «MasterChef».

Man skulle kanskje tro at som barn av en verdenskjent stjernekokk er man godt vant med fancy måltider, og at man kanskje til og med har lært noen gode oppskrifter opp gjennom åra.

Lagde mat for oppmerksomhet

Dette er i alle fall tilfellet for dattera Elizabeth Matilda, bedre kjent som Tilly, som er blant Gordons barn som har valgt å følge i hans fotspor. I en alder av 19 år har hun sitt eget matlagingsprogram, over 600 000 følgere på Instagram og over fire millioner følgere på TikTok.

På sistnevnte sosiale medie er det ofte at 19-åringen figurerer sammen med sin verdenskjente far, hvor de sammen underholder følgerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer