India Dee Roll Kvangarsnes:

Kjendisdatter klar for TV 2

- Veldig stolt, sier Tinashe Williamson. Her er TV 2s høstprogram.

TV-KLAR: Tinashe Williamsons datter, India Dee Roll Kvangarsnes, skal lede «TV 2 Hjelper deg junior» sammen med Hjalmar Hegvik Ruud. Foto: TV 2
TV-KLAR: Tinashe Williamsons datter, India Dee Roll Kvangarsnes, skal lede «TV 2 Hjelper deg junior» sammen med Hjalmar Hegvik Ruud. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag presenterte TV 2 høstmenyen for 2021 fra Colosseum kino i Oslo.

Én av nyhetene av året er «TV 2 Hjelper deg junior», med India Dee Roll Kvangarsnes (11) i én av hovedrollene. India er nemlig programleder sammen med Hjalmar Hegvik Ruud (10).

«Kon-Tiki» vant folkets Amanda-pris. Video: Pål Nordseth / Sveinung U. Ystad Vis mer

TV 2 tok kontakt

11-åringen er datter av Tinashe Williamson (36), som er gift med komiker Odd-Magnus Williamson (40). Tinashe har India fra sitt tidligere forhold med Håvard Kvangarsnes.

Dagbladet har torsdag ikke lyktes å komme i kontakt med 11-åringen, som er på skolen. Men Tinashe Williamson legger ikke skjul på at hun gleder seg til dattera kommer på skjermen 30. september.

- Jeg er veldig stolt av henne, sier hun til Dagbladet.

Hun fortsetter:

- De bare tok kontakt, faktisk. De hadde sett henne i «Stjernestøv», NRKs julekalender. De synes hun gjorde en bra figur der. Og da ville de gjerne ha henne som programleder her. Det er gøy at hun nå skal bruke tida si på forbrukerjournalistikk.

- Veldig spennende

De to unge programlederne skal teste produkter, besøke fabrikker og krever svar fra ansvarlige voksne. Nå skal barnas problemstillinger tas på alvor, men med en solid dose lek, humor og en knakende god hjelper ved navn Junior, ifølge kanalen.

Pappa Håvard Kvangarsnes er også det er stas med datteras nye tv-jobb.

- Vi er stolte og gleder oss til å se, sier han til Dagbladet.

SJARMERENDE DUO: Ti år gamle Hjalmar Hegvik Ruud og elleve år gamle India Dee Roll Kvangarsnes skal lede «TV 2 Hjelper deg junior». Foto: TV 2
SJARMERENDE DUO: Ti år gamle Hjalmar Hegvik Ruud og elleve år gamle India Dee Roll Kvangarsnes skal lede «TV 2 Hjelper deg junior». Foto: TV 2 Vis mer

Mamma Tinashe vet imidlertid ikke helt om datteren allerede nå har bestemt seg for en tv-karriere .

- Hun synes det er spesielt gøy med skuespill. Det er i hvert fall intensive dager, Odd-Magnus har jo premiere på «Ingenting å le av» i september, mens jeg skal gi ut en barnebok. Og så har India premiere i september også, humrer hun.

STOLTE: Odd- Mafgnus Williamson og kona Tinashe gleder seg til å se India på tv. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
STOLTE: Odd- Mafgnus Williamson og kona Tinashe gleder seg til å se India på tv. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

«Odda»: - Har gjort det på egenhånd

Dagbladet har også vært i kontakt med ektemann og «reservepappa», komiker og skuespiller, Odd-Magnus Williamson, også kalt «Odda», som er full av lovord om India.

- Jeg er vanvittig stolt, men mest stolt over at hun har gjort det på egenhånd uten noe push fra oss foreldre, sier han til Dagbladet, før Tinashe legger til:

- Hun er talentfull, og synes det er gøy å lære nye ting. Hun er en «cool cat».

Odd-Magnus Williamson og Morten Ramm er begge aktuelle med filmen «Jakten på Berlusconi». På den røde Amanda-løperen i Haugesund spøkte de med hverandre. Video: Sveinung Uddu Ystad / DBTV Vis mer

Her er programmene på TV 2 i høst:

Farmen

Året er 1921 og høstens Farmen-gård ligger ved Steinsjøen, på grensen mellom Østre Toten og Hurdal.

Skal vi danse

Tolv nye kjendiser inntar parketten i sesong 17 av «Skal vi danse», og sammen med sine proffe dansepartnere skal de konkurrere om å bli best på dansegulvet.

Kjære landsmenn

Dramakomedien «Kjære landsmenn» åpner fløydørene inn til en moderne kongefamilie med Atle Antonsen og Ine Jansen i rollene som konge og dronning.

Jakten på kjærligheten

Vi følger bønder i jakten på den store kjærligheten, i tidenes mest jordnære dating-program.

God kveld Norge

Sofa

Huskestue

Vårt lille land

Åsted Norge

Emmas stemme

TV 2 hjelper deg junior

TV 2 hjelper deg

En del av meg

Mina og meg går Finnmark på tvers

Annerledes

Landskampen

Funkyfam:

Idrettsforeldre

Grorud Underdogs

Svein og Petter stikker

Bloggerne

Alex og Aune

Isabel

Bislett bnb

Truls à la Hellstrøm

Tufte

Forsvinningen på Lørenskog

God morgen Norge

Skavlan

Ekte

Lystløgner

Lego masters

Hjerteslag

Wunderland

Farfar

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer