Bella Kidman Cruise:

Kjendisdatter overrasker med sjeldent bilde

Hun er på langt nær stjernens mest kjente datter.

KJENDISFORELDRE: På 1990-tallet adopterte det tidligere ekteparet Nicole Kidman og Tom Cruise to barn. Nå har de blitt voksne, og lever egne liv. Foto: NTB Scanpix
KJENDISFORELDRE: På 1990-tallet adopterte det tidligere ekteparet Nicole Kidman og Tom Cruise to barn. Nå har de blitt voksne, og lever egne liv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Selv om det kan virke som en evighet siden, var Tom Cruise (58) og Nicole Kidman (53) et av de heiteste parene i Hollywood. Paret giftet seg i 1990, men gikk hver til sitt etter elleve års ekteskap i 2001. Kidman har tidligere fortalt at det var Tom som plutselig ville skilles, og at bruddet kom som lyn fra klar himmel.

Hun har også uttalt at hun angret på at hun giftet seg med stjerna, i og med at hun var såpass ung den gang. I løpet av ekteskapet ble de to foreldre til to barn. De adopterte dattera Isabella (27) i 1992 og sønnen Connor (25) i 1995.

De to adoptivbarna har aldri vært å se noe særlig i rampelyset, og forsvant muligens litt i skyggen av Tom Cruises yngste barn - Suri (14), som han fikk med sin forrige kone, Katie Holmes (41), i 2006.

Viser seg fram

Derfor overrasker det nå at det tidligere stjerneparets eldste barn, dattera Isabella, nå viser seg for offentligheten på sosiale medier. Tidligere denne uka la hun nemlig ut en selfie på Instagram, til sine rundt sju tusen følgere.

27-åringen, som går under kallenavnet Bella, er med andre ord ingen Insta-kjendis. Hun har fått leve relativt skjermet, selv om foreldrene hennes er to av verdens desidert største stjerner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer