Leni Klum:

Kjendisdatter skaper overskrifter

Følger i moras fotspor.

MOR OG DATTER: Supermodellen Heidi Klums datter Leni Klum gjør modelldebut på forsida av tyske Vogue. Foto: Skjermdump fra Instagram
MOR OG DATTER: Supermodellen Heidi Klums datter Leni Klum gjør modelldebut på forsida av tyske Vogue. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Den tyske supermodellen Heidi Klum (47) ble for alvor et kjent ansikt etter at hun slo igjennom på coveret til Sports Illustrateds bikiniutgave. Hun ble også den første tyske Victoria's Secret-engelen på slutten av 90-tallet, og siden den gang har hun hatt en forrykende modellkarriere.

På privaten er hun firebarnsmor til Helene (16), Henry (15), Lou (11) og Johan (14) - og gift med Tokyo Hotel-gitarist Tom Kaulitz (31).

Eldstedattera kom til verden i mai 2004, kort tid etter at supermodellen og den italienske forretningsmannen Flavio Briatore gikk hver til sitt. Fem år seinere ble Helene, som går under kallenavnet Leni, adoptert av Klums daværende ektemann Seal (57).

Foto: Pa Photos / NTB
Foto: Pa Photos / NTB Vis mer

Debuterer med mora

Klum har tidligere uttalt at den 16 år gamle dattera har hatt et ønske om å følge i hennes modell-fotspor, og nå kan det se ut som at drømmen har gått i oppfyllelse.

16-åringen debuterer nemlig som modell på forsida av tyske Vogue i januar/februar-utgaven for neste år. Det melder People.

Det er imidlertid ikke bare 16-åringen som er på coveret, men også hennes verdenskjente mor - begge iført fargesprakende antrekk.

«Jeg er i ekstase over mitt første cover! Jeg hadde det så gøy på settet med tyske Vogue, og jeg kunne ikke drømt om en bedre start. Takk for at du var ved min side, Heidi Klum», skriver Leni på Instagram til et bilde av Vogue-forsida som er tatt av fotograf Chris Colls.

Det er imidlertid ikke bare Leni som er i ekstase over coveret, men også mora, som ikke klarer å legge skjul på at hun nærmest sprekker av stolthet over dattera.

«Jeg er så stolt av deg. Og det er ikke fordi du har valgt din egen vei. Jeg vet at uansett hvilken vei du skulle gå, ville du være din egen kvinne. Du har alltid visst nøyaktig hva du vil og ikke. Du er min lille minime, og jeg er så glad på dine vegne - at du vet hvem du er», skriver hun i et langt, kjærlig innlegg dedikert til dattera på Instagram.

SER DU HVEM DETTE ER?: Supermodellen gjorde ingenting halvveis da det kom til Halloween-utkledningen i 2015. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Roser dattera opp i skyene

Supermodellen innrømmer at det å være dattera hennes ikke alltid er enkelt da Leni aldri har fått muligheten til å ha en «normal» oppvekst.

«Men hva er normalt? Å vokse opp med tre forskjellige fedre … Og jeg vil si: Ingenting av det har gjort deg noe vondt. Tvert imot. Du er en selvkontrollert, ung kvinne, som jobber hardt for å nå målene dine. Og enda viktigere: Du er en veldig kul person med hjertet på riktig sted», fortsetter firebarnsmora.

Avslutningsvis skriver Klum at datteras Vogue-cover er det beste, første steget mot karrieren hun drømmer om.

«Og selv om det er litt vanskelig for meg å slippe deg ut i verden, vil jeg alltid gjøre alt for at du skal være lykkelig og oppfylle drømmene dine. Jeg er så stolt over å være mammaen din», avslutter hun innlegget med.

KJENDISDATTER: Den svenske Hollywoodfruen Siv Cotton viser gledelig fram sin «up and coming» datter Charlize på sosiale medier. Vis mer

Har avslått flere tilbud

I likhet med andre kjendisbarn har 16-åringen flere ganger fått muligheten til å være modell tidligere. Forrige uke forklarte imidlertid Klum overfor People at hun alltid har avslått tilbud dattera har fått. Dette begrunnet hun med at hun ville beskytte datteras privatliv.

Men nå har imidlertid pipa fått en annen lyd, noe som bunner i at hun er blitt gammel nok, ifølge mora.

- Jeg har alltid tenkt at hun har vært for ung. Vi har alltid vært fast bestemt på å holde barna unna offentlighetens søkelys. Men hun kjører bil nå og hun er 16 år, så jeg fant ut at hvis hun kan gjøre det, så kan hun også være modell, hvis det er det hun ønsker, utdypet Klum.

Hun påpekte imidlertid at hun som mor selvsagt ønsker at dattera skal få gjøre det de ønsker.

- Industrien er fantastisk, jeg elsker det, og jeg har vært i industrien i over 20 år, men det er også mye reising. Du må være en sterk person, spesielt som kvinne må du være sterk, la hun til.

I tillegg til Vogue-forsida har mor og datter også stilt opp i en hyggelig video, som er delt på Instagram-profilen til tyske Vogue. Der snakker duoen om mor og datter-forholdet.

- Du er min beste venn siden jeg kan fortelle deg alt, sier Leni til mora i videosnutten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer