Lourdes Leon:

Kjendisdattera: - Får ingen penger

Betalte for både skolegang og leilighet fra egen lomme - uten Madonnas hjelp.

BETALER SELV: Madonnas datter, Lourdes Leon, avslører at hun ikke har sett stort til mora penger. Foto: Theo Wargo / Getty Images / AFP / NTB
BETALER SELV: Madonnas datter, Lourdes Leon, avslører at hun ikke har sett stort til mora penger. Foto: Theo Wargo / Getty Images / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ingen nyhet at superstjerna Madonnas (63) barn har vokst opp svært privilegert. Artisten er en av tidenes mest suksessfulle stjerner, og er ifølge Forbes god for mer enn 4,6 milliarder kroner.

Formuen skal hun imidlertid være glad i å holde for seg selv.

Det avslører 63-åringens eldste datter, Lourdes Leon (25), som forteller i et nytt intervju at hun ikke har sett stort til moras gigantlønninger.

- Får ingen penger

25-åringen har de seineste åra gjort seg en stor karriere som modell, etter at hun i 2018 gjorde sin debut på catwalken. Siden den gang har hun samarbeidet med motehus som Versace, Swarovski og Rihannas merke Savage x Fenty.

Dermed er det ingen tvil om at hun tjener nok til salt i grøten, og trolig vel så det - og godt er det.

- Vi får ingen penger i familien min. Åpenbart vokste jeg opp ekstremt privilegert. Det går ikke å nekte for det. Jeg tror mamma så alle andre barn med kjente foreldre og tenkte at hennes barn ikke skulle bli sånn, sier hun til Interview.

- Talentløs, rik snørrunge

Da tiden var inne for å kjøpe seg sin første leilighet, var det noe hun måtte punge ut for selv. Også studiene har hun betalt for fra egen lomme, uten økonomisk hjelp fra mora.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer