Alabama Barker:

Kjendisdattera akuttinnlagt

Alabama Barker ble akuttinnlagt på sykehus i jula.

INNLAGT: Alabama Barker, dattera til Travis Barker, ble nylig akuttinnlagt. Foto: Instagram / @alabamaluellabarker
INNLAGT: Alabama Barker, dattera til Travis Barker, ble nylig akuttinnlagt. Foto: Instagram / @alabamaluellabarker Vis mer
Publisert

Alabama Luella Barker (16), kanskje best kjent for å være dattera til «Blink 182»-trommisen Travis Barker (45) og den amerikanske modellen Shanna Moakler (46), ble nylig akuttinnlagt på sykehus.

Det var noe 16-åringen selv valgte å dele åpent om i en Instagram-story tirsdag. Hun la først ut et bilde av et sykehusarmbånd med sitt fulle navn, noe som førte til at flere ble urolige for hva som hadde skjedd.

PARODI: På den siste TikTok videoen til Kourtney dukker plutselig datteren hennes Penelope opp og parodierer moren fra scene i «Keeping up with the Kardashian». Video: Se og Hør/Dagbladet Vis mer

Bekymrede fans

Etter noen timer ga Barker lyd fra seg igjen og kom med en oppdatering på situasjonen. Det gjorde hun ved å legge ut enda et innlegg og skrev følgende til alle som var bekymret for henne:

«Jeg kommer til å klare meg! Takk til alle som sørget for at jeg har det bra», skrev hun i innlegget.

Foto: Instagram / @alabamaluellabarker
Foto: Instagram / @alabamaluellabarker Vis mer

16-åringen holdt derimot kortene tett til brystet og delte ingen ytterligere informasjon. Dermed er årsaken til innleggelsen foreløpig ukjent. Nettstedet E! News er blant mediene som også har omtalt innleggelsen. De har forsøkt å få en kommentar fra Barkers representanter, men uten hell.

Barker har imidlertid lagt ut flere klipp av seg selv på den sosiale plattformen TikTok i ettertid, og det kan se ut til at tenåringsjenta er på bedringens vei.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Forlovet seg med faren

Det var knapt noen dager etter at Barker feiret 16-årsdagen at hun la ut om den nylige innleggelsen. Ifølge E! News ble det imidlertid en storslått feiring sammen med blant annet faren og hans forlovede Kourtney Kardashian (42).

På den store dagen holdt ikke familien tilbake når det gjaldt gaver, og bursdagsjenta skal blant annet ha fått to armbånd fra Cartier og hvite støvletter fra Bottega Veneta av selve Kris Jenner (66).

I oktober ble det imidlertid kjent at Kardashian hadde forlovet seg med tenåringens far. Gladnyheten delte hun selv på Instagram ved å dele flere bilder.

SATT PÅ PLASS_ Da Kim Kardashian skulle skryte av Olivia Rodrigo på Instagram ble hun satt på plass av datteren North West. Video: Se og Hør Vis mer

Under bildene skrev hun «for alltid», noe også Barker har skrevet i kommentarfeltet.

Alabama og Landon, som begge er Barkers barn, delte også sine gratulasjoner til faren og hans nye forlovede.

«Så glad på deres vegne, jeg elsker dere begge», skrev søsknene på bildedelingstjenestens historiefunksjon til et bilde av paret.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer