Ireland Baldwin:

Kjendisdattera åpen om spiseforstyrrelser: - Løp til jeg ikke følte beina mine

Hadde en tøff start på modellkarrieren.

IRELAND BALDWIN: Den 22 år gamle modellen Ireland Baldwin åpner seg om kroppspresset hun var utsatt for da hun startet modellkarrieren. Foto: NTB Scanpix
IRELAND BALDWIN: Den 22 år gamle modellen Ireland Baldwin åpner seg om kroppspresset hun var utsatt for da hun startet modellkarrieren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ireland Baldwin (22) startet for alvor modellkarrieren i 2013, men har vært i rampelyset siden før hun kunne gå. Foreldrene hennes er nemlig de kjente filmstjernene Kim Basinger (64) og Alec Baldwin (60).

Det er en kjent sak at modeller ofte er utsatt for et enormt kroppspress, og på Instagram-stories forteller Baldwin at dette gikk hardt utover helsa hennes.

«Jeg sleit med spiseforstyrrelser som ung, og det tok meg veldig lang tid å finne aksept og kjærlighet for meg selv. Tro meg, all smerten og ødeleggelser jeg påførte meg, var ikke verdt det», skriver hun, ifølge People.

Hun minnes at hun fikk dårlig samvittighet så fort hun puttet en matbit inn i munnen.

«Jeg kunne spise et måltid, eller en bit, og måtte løpe til det nærmeste badet, finne avføringspiller eller løpe til jeg ikke klarte å føle beina mine lenger før jeg la meg for kvelden», skriver hun.

- Livet er for kort

Selv om Baldwins problemer tilsynelatende startet før hun fikk fart på modellkarrieren, forklarer hun at ting ble mye verre da hun startet å jobbe som modell.

«Jeg leste folks kommentarer da jeg startet som modell, og hver gang noen skrev at jeg var for høy eller for tykk for å klare jobben min, løp jeg på en tredemølle i varigheten av minst tre episoder av «Friday Night Lights» som jeg hadde på DVD-boks», skriver hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer