Meadow Walker:

Kjendisdattera måtte fjerne svulst

Meadow Walker deler private detaljer om helsa.

ÅPEN: Meadow Walker forteller åpent til følgerne sine om helsa si. Foto: Chris Delmas / AFP / NTB
ÅPEN: Meadow Walker forteller åpent til følgerne sine om helsa si. Foto: Chris Delmas / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Meadow Walker (23), som er dattera til avdøde «Fast and furios»-stjerna Paul Walker, avslørte nylig til følgerne sine på Instagram at hun hadde gått gjennom en omfattende operasjon.

Det skriver Entertainment Tonight.

Fjernet svulst

23-åringen fjernet en svulst for to år siden. Dette delte hun med følgerne sine ved å legge ut et bilde av seg selv iført en operasjonslue.

På bildet har hun også flere markører ved panneregionen, som er kjent for å brukes i MR-undersøkelser, for utredning ved hjernesvulster.

«For to år siden i dag. Jeg har kommet veldig langt. Ha det bra svulst. Velsignet og takknemlig», skrev Meadow under bildeteksten på Instagram.

Meadow har foreløpig ikke utdypet eller gitt mer informasjon i forbindelse med innlegget hun delte.

Under bildet la blant annet Vin Diesel (54) igjen en emoji med foldede hender i kommentarfeltet, mens Christy Turlington, Genesis Rodriguez og flere venner har skrevet støttende kommentarer.

FØLES RIKTIG: Seks år etter at Meadow Walker mistet sin berømte pappa, publiserte hun et ukjent klipp av Paul Walker. VIDEO: @meadowwalker Instagram / Bilder: NTB Scanpix Vis mer

Giftet seg

Forrige måned ble det kjent at 23-åringen hadde giftet seg med forloveden Louis Thornton-Allan, etter at hun hadde delt den gledelige nyheten i en video på Instagram.

«Vi er gift!!!!», skrev Meadow i bildeteksten til videoen på Instagram den gang.

Paret giftet seg på en strand i Den dominikanske republikk.

Bryllupet skal ha vært lite og intimt, og ble tilbrakt sammen med familie og nære venner, inkludert farens «Fast and Furios»-kollegaer Diesel og Jordana Brewster.

Fra seremonien ble det delt bilder av Diesel, Meadows gudfar, som fulgte henne til alteret. Det skal ha vært et rørende øyeblikk for alle som var til stede.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer