RØRENDE MELDING: Michael Jackson og Debbie Rowes datter, Paris Jackson, delte natt til lørdag et rørende bilde av sin kreftsyke mor.
 Bildet er tatt i 2011 i forbindelse med en minnekonsert til faren. &nbsp;Foto:&nbsp;<span style="background-color: initial;">AP Photo/Joel Ryan, NTB scanpix&nbsp;</span>
RØRENDE MELDING: Michael Jackson og Debbie Rowes datter, Paris Jackson, delte natt til lørdag et rørende bilde av sin kreftsyke mor. Bildet er tatt i 2011 i forbindelse med en minnekonsert til faren.  Foto: AP Photo/Joel Ryan, NTB scanpix  Vis mer

Paris Jackson

Kjendisdattera om sin kreftsyke mamma: - Jeg kjemper fordi hun kjemper

Micahel Jacksons datter rører med sterkt innlegg i sosiale medier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Paris Jackson (18) er den eneste datteren til den avdøde popkongen Michael Jackson.

Jackson etterlot seg totalt tre barn, og Paris er «Thriller»-sangerens andre. Søsknene hennes er Michael (19) og Prince (14).

Hennes mor, Debbie Rowe, var gift med popkongen fra 1996 til 1999.

Sammen fikk paret, som på tidspunktet var et av USAs mest omtalte, to barn. 19 år gamle Michael jr. er parets biologiske barn, mens popkongen fikk 14 år gamle Prince med en ukjent surrogatmor.

Rowe, som trakk seg tilbake fra rampelyset etter skilsmissen med den legendariske «Beat it»-sangeren, har siden bare vært i media et par ganger. Blant annet da det ble kjent at hun forlovet seg med eksmannens tidligere musikkvideoprodusent i 2014.

Kreftdiagnose

I sommer ble hun diagnostisert med brystkreft. På Instagram har 18-åringen delt et sterkt bilde av moren, med en rørende beskjed.

Det var Daily Mail som først omtalte det hjerteskjærende bildet. Ifølge TMZ startet Rowe på en cellegiftbehandling i september, og har mistet håret som følge av dette.

Datteren er der for henne, og støtter moren gjennom den tøffe tiden.

«Jeg kjemper fordi hun kjemper. Jeg elsker deg, mamma», skriver Paris på Instagram.

På bildet hun har delt kysser hun moren i panna, mens Rowe smiler og ser i kameraet. Bildet ble lagt ut i natt og har fått over 40 000 likerklikk.

i'm a fighter because she's a fighter. love you mom

Et bilde publisert av Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson)

Hyllet norsk artist

Paris Jackson er svært god venn med norske Omer Bhatti. Han sto popkongen nær, og var i dyp sorg da han døde for syv år siden.

Nordmannen har beholdt den nære kontakten med de tre barna etter Michaels død, og under bursdagen hans i sommer ga Jackson ham en hyllest han sent vil glemme.

- Du har påvirket mitt liv på flere måter enn du er klar over og jeg er så takknemlig for vennskapet, familiebåndet og den åndelig forbindelsen vi har hatt de siste 18 årene. Du er en fokusert og hardtarbeidene fyr og du inspirerer meg hver dag. Det er ingen på planeten som er som deg. Gratulerer med dagen, skrev hun til en bildemontasje av dem på sin Instagram-profil.

Etter «Thriller»-sangeren gikk bort for snart syv år siden, byttet Omer navn til Omer Michael Bhatti som en hyllest til sin gode venn og mentor.

Den tidligere «Norske talenter»-dommeren legger også stadig ut bilder i sosiale medier med popheltens tre barn, noe som beviser deres nære kontakt.

Saken ble først publisert på Seoghør.no.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer