Aimee Osbourne:

Kjendisdattera overlevde dødsbrann

«Det som skjedde var mer enn forferdelig».

BRANN: Aimee Osbourne, Sharon og Ozzy Osbournes eldste datter, overlevde denne uka en dødsbrann, ifølge mora. Foto: Alex Berliner / BEI / REX / NTB
BRANN: Aimee Osbourne, Sharon og Ozzy Osbournes eldste datter, overlevde denne uka en dødsbrann, ifølge mora. Foto: Alex Berliner / BEI / REX / NTB Vis mer
Publisert

Torsdag kveld amerikansk tid brøt det ut en brann i et lydstudio i Hollywood. Brannen drepte én person, og to ble skadet som følge av farlig røyk.

Nå avslører Sharon Osbourne (69) at dattera Aimee Osbourne (38) er «heldig som er i live» etter at hun rømte fra bygningen.

«I dag jobbet dattera mi i et innspillingsstudio i denne bygningen med produsenten sin. De er de to heldige som kom seg ut i live», skriver 69-åringen på Instagram fredag.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Til innlegget deler hun en nyhetsartikkel fra Los Angeles Times, hvor det står «Brann brøt ut i et platestudio i Hollywood, og etterlater seg én død og to skadde».

Ifølge brannkaptein Erik Scott var det til sammen 78 brannmenn som stoppet brannen, som gikk over to etasjer. Brannen ble slukket i løpet av 51 minutter, skriver Los Angeles Times.

«Det er hjerteskjærende at noen mistet livet i dag i denne brannen, og vi sender våre bønner til denne personen og familien deres. Det som skjedde i dag var mer enn forferdelig», fortsetter hun.

Hun skriver også at hun håper man kan lære av brannen, og få bedre brannsikkerhetsforskrifter i California.

«Denne bygningen var et kreativt knutepunkt for musikk i Hollywood, et rom som burde vært regulert for brannkode. Produsenter, musikere, miksere og artister mistet også alt utstyret deres», skriver 69-åringen, og påpeker nok en gang at bønnene hennes går ut til personen som mistet livet.

Verken Aimee Osbourne eller faren, Ozzy Osbourne (73), har hittil kommentert hendelsen. 38-åringen er Sharon og Ozzy Osbournes eldste datter. Hun jobber som musiker.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer