Paris Jackson:

Kjendisdattera overrasket med nakenbilde

23-åringen hadde en «uforglemmelig natt under fullmånen».

SPIRITUELL: Paris Jackson delte nakenbilde i forbindelse med det som skal ha vært et spirituelt rituale. Foto: Xavier Collin / Image Press Agency / NTB
SPIRITUELL: Paris Jackson delte nakenbilde i forbindelse med det som skal ha vært et spirituelt rituale. Foto: Xavier Collin / Image Press Agency / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da popkongen Michael Jackson gikk bort i 2009, satt en hel verden igjen i sorg. Han ble 50 år gammel.

Han etterlot seg barna Prince (24), Paris (23) og Bigi (19) Jackson.

Paris, artistens eneste datter, har gått i farens fotspor, og livnærer seg i dag som sangerinne. I tillegg jobber hun som modell.

På Instagram har hun 3,8 millioner følgere, og man kan trygt si at følgerne hennes fikk seg et sjokk denne uka. I Instagram-feeden dukket det nemlig opp et aldri så lite nakenbilde.

MICHAEL JACKSON: 25. juni 2019 er det 10 år siden Michael Jackson døde. Slik var nødsamtalen. Vis mer

Delte nakenbilde

På bildet kan man se 23-åringen med henda over hodet og uten en eneste tråd på kroppen. Det hele skal være en del av et sprituelt rituale.

«Bader i kjærlighet, renhet og søsterskap», skriver hun til bildet, som på 14 timer har fått over 219 000 likerklikk.

Ifølge danske BT tyder det som nevnt på at bildet er tatt som en del av et rituale, da Jackson sitter i en sirkel med venninner og er omringet av levende lys.

Kjendisdattera har nemlig også delt en rekke andre bilder fra samme kveld.

«Den dype kjærligheten jeg har til mine kvinner kan ikke beskrives», skriver hun til et bilde.

«En uforglemmelig natt med min krets under fullmånen. Å bade i fortryllet månevann med søstrene mine er viktig», skriver hun til et annet.

NAKENBILDER: Norske Amalie Olufsen skal pryde Playboy for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

Bodde med bestemor

Som datter av den avdøde popkongen har Paris blitt eksponert for paparazzi-fotografer siden hun var bitte liten. Dette til tross for at faren forsøkte å skjerme barna fra omverdenen så godt han kunne.

De tre barna gjorde sin første offisielle framtreden under farens minnesseremoni i 2009. Paris Jackson var bare elleve år gammel da hun mistet faren.

Michael Jackson fikk Paris med sykepleieren Debbie Rowe (62). Hun ble seinere rammet av kreft, og Paris hadde lite kontakt med mora i barndommen. Hun ble dermed oppdratt av popstjerna etter at foreldrene skilte lag.

Etter Michaels død bodde Paris med bestemora, Katherine Jackson (91).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer