Apple Martin:

Kjendisdattera vekker oppsikt

Eplet har åpenbart ikke falt langt fra stammen.

STOR JENTE: Gwyneth Paltrow og Chris Martins datter, Apple Martin, trer sakte men sikkert inn i de voksnes rekker. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow
STOR JENTE: Gwyneth Paltrow og Chris Martins datter, Apple Martin, trer sakte men sikkert inn i de voksnes rekker. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2014 kunngjorde skuespiller Gwyneth Paltrow (47) på sin blogg at hun og Chris Martin (43), kjent som vokalisten i Coldplay, skulle gå hver til sitt etter over ti år som mann og kone.

I løpet av forholdet fikk de to barn sammen, sønnen Moses (14) og dattera Apple (16), som de i dag deler omsorgen for.

Både Paltrow og Martin har en stor fanskare, og da er det heller ikke så underlig at også barna får oppmerksomhet iblant.

Det skjedde også nylig, da Paltrow delte en rekke bilder av dattera i anledning hennes 16-årsdag.

- Tuller du med meg?

Det å fylle 16 år i USA, er nesten like stort som å fylle 18 år her hjemme i Norge. Man er kanskje ikke myndig, og heller ikke gammel nok til å kjøpe alkohol - men man er gammel nok til å ta billappen.

Da Apple Martin nylig fylte år, sparte ikke den stolte mora på lovordene om dattera I et langt innlegg på Instagram roste Paltrow dattera opp i skyene.

«Jeg kan ikke tro at jeg faktisk skriver disse ordene, men gratulerer med 16-årsdagen min kjære jente. Du er lyset i hjertet mitt, du er ren glede. Du er intelligent og du har den beste, mest tørre, mest strålende humoren. Jeg elsker å være mammaen din. Jeg elsker samtalene våre om kveldene når jeg virkelig får høre hva du tenker på», var noe av det Hollywood-stjerna skrev om Apple.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer