Ireland Baldwin:

Kjendisdatteras bilde vekker reaksjoner

Delte toppløsbilde for å formidle budskap til følgerne sine.

STJERNEDATTER: Ireland Baldwin har tidligere vært åpen om at hun har slitt med spiseforstyrrelser. Nå har hun delt et bilde på Instagram med et budskap om å ta vare på kroppen sin. Det var derimot ikke budskapet som flere har bitt seg merke i, men rettere sagt bildet hun delte. Foto: NTB Scanpix
STJERNEDATTER: Ireland Baldwin har tidligere vært åpen om at hun har slitt med spiseforstyrrelser. Nå har hun delt et bilde på Instagram med et budskap om å ta vare på kroppen sin. Det var derimot ikke budskapet som flere har bitt seg merke i, men rettere sagt bildet hun delte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dattera til filmstjernene Kim Basinger (65) og Alec Baldwin (61), Ireland Baldwin (23), avslørte i fjor at hun har slitt med spiseforstyrrelser. Hun startet for alvor en karriere som modell i 2013, men har vært i rampelyset siden før hun kunne gå.

Det er ikke ukjent at modeller ofte er utsatt for et enormt kroppspress, og på Instagrams historiefunksjon fortalte Baldwin i fjor at nettopp kroppspresset gikk hardt utover helsa hennes.

«Jeg sleit med spiseforstyrrelser som ung, og det tok meg veldig lang tid å finne aksept og kjærlighet for meg selv. Tro meg, all smerten og ødeleggelsene jeg påførte meg, var ikke verdt det», skrev hun da, ifølge kjendisnettstedet People.

I dag er 23-åringen frisk, og har et stort ønske om å spre budskapet om at man kan være fornøyd med kroppen sin til følgerne sine. Det gjør hun i et innlegg publisert på Instagram. På bildet poserer Ireland Baldwin toppløs i vannkanten.

- Elsk kroppen din. Respekter kroppen din, skriver kjendisdattera og fortsetter:

- Spis vitaminer og grønnsaker. Undersøk brystene dine. Aktiver deg selv. Spis vitamin D. Trekk inn frisk luft. Vær glad. Le det bort. Tilbring din resterende tid her på jorda med mennesker som elsker deg og som får deg til å ha det bra. Hvis du ikke har slike mennesker i livet ditt, gå ut og let etter dem. Noen av dere tar livet for alvorlig, og det er ikke verdt det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer