Sophia, Sistine og Scarlet Stallone

Kjendisdøtrene stjal showet på rød løper i fjor. Nå skriver de historie

Stallone-døtrene utnevnt til Miss Golden Globe 2017.

FAMILIEN STALLONE: Sistine (18) Stallone, kona Jennifer Flavin Stallone, Sylvester Stallone, Scarlet (14) og  Sophia (20
) på rød løper under Golden Globe &nbsp;Awards i Los Angeles 2016. Foto: Rex<div><br></div>
FAMILIEN STALLONE: Sistine (18) Stallone, kona Jennifer Flavin Stallone, Sylvester Stallone, Scarlet (14) og  Sophia (20 ) på rød løper under Golden Globe  Awards i Los Angeles 2016. Foto: Rex

Vis mer

(Dagbladet): Den 74. Golden Globe-utdelinga går av stabelen 8. januar 2017 i Beverly Hills, California.

Da samles verdensstjernene for å bli hyllet og motta prestisjetunge priser for de beste prestasjonene innenfor film- og TV-året 2016.

Skuespiller og komiker Jimmy Fallon skal lose gjestene gjennom showet - et show som oftest byr på tårer, latter og uforglemmelige øyeblikk.

«Miss Golden Globe 2017»

Sylvester Stallone vant prisen for beste mannlige birolle for «Creed» i fjor, men det var døtrene Sophia (20), Sistine (18) og Scarlet (14) som stjal showet da de kom sammen med sin berømte pappa på den røde løperen.

Nå blir de også historiske.

Torsdag ble det klart at de tre døtrene er utnevnt til Miss Golden Globe 2017. Det er altså første gang at tre søsken har fått æren av å bli valgt, og dermed skriver de Hollywood-historie.

FINALLY I can announce that my sisters and I are the official Miss Golden Globes 2017! 🏆

Et bilde publisert av SOPHIA STALLONE (@sophiastallone)

Å bli valgt til Miss Golden Globe, eller Mr. Golden Globe, innebærer et ansvar for å dele ut statuetter til noen av vinnerne under Golden Globe Awards.

Tittelen tildeles barn av Hollywood-stjerner med en lang og suksessrik karriere bak seg. Miss Golden Globe skal representere Hollywoods nye generasjon.

Tidligere har blant andre Melanie Griffith (1975) og Dakota Johnson (2006), Lorraine Nicholson (2007) og Rumer Willis (2009) fått æren av å bære tittelen. I 2016 var det Jamie Foxx' datter, Corinne.

- Noen må klype meg i armen

Det er representanter fra The Hollywood Foreign Press Association som hvert år velger hvem som får æren av å være Miss Golden Globe.

MISS GOLDEN GLOBE 2017: Sistine, Scarlet og Sophia skal dele ut Golden Globe-statuetter i januar. Foto: Buzz Foto
MISS GOLDEN GLOBE 2017: Sistine, Scarlet og Sophia skal dele ut Golden Globe-statuetter i januar. Foto: Buzz Foto Vis mer

«Hver av de vakre unge kvinnene har hatt suksess - enten det er innen studier, sport eller en modellkarriere», sier presidenten for HFPA, Lorenzo Soria, om Stallone-døtrene i en pressemelding, ifølge Daily Mail.

I samme pressemelding sier søstrene dette:

«Vi er overlykkelige over å være en del av Golden Globe-tradisjonen, men også å skrive Hollywood-historie ettersom vi er det første settet med søsken noensinne som er valgt».

- Det er en drøm. Jeg tror jeg drømmer, noen må klype meg i armen. Dette skjer ikke nå, sier Sistine Stallone i et intervju med magasinet People.

Deres berømte fars reaksjon var nok også minneverdig.

- Han løp rundt i huset og danset. Hundene løp etter og jaget ham, forteller Sophia.

Stallone-døtrene

Sylvester Stallones eldste datter, Sophia Stallone (20), er for tiden fulltidsstudent ved University of Southern California, der hun også er medlem av kvinneforeningen Delta Gamma.

I 2012 måtte hun gjennom en hjerteoperasjon og fortalte i et intervju med Paris Match at hun nå er svært opptatt av hva hun spiser hver dag, og at hun enda blir fort sliten som følge av operasjonen, og må derfor være ekstra på vakt når hun er i aktivitet, ifølge Hello magazine.

STUDENT: Sophia er student, men dukker gjerne opp på rød løper. Foto: Sipa USA
STUDENT: Sophia er student, men dukker gjerne opp på rød løper. Foto: Sipa USA Vis mer

18 år gamle Sistine ser ut til å følge i sin mors fotspor. Ifølge store motemagasiner, har hun en lysende modellkarriere i vente. Tross sin unge alder har hun allerede blitt fotografert av berømte fotografer, skriver People.

Hun forteller til magasinet at hun i hvert fall ikke har planer om å bli skuespiller, som sin far.

- Jeg er en forferdelig skuespiller! Jeg hater å se meg selv snakke på kamera - jeg ser så teit ut.

MODELL: Sistine på rød løper under moteuka i Milano. Foto: Pa &nbsp;Photos
MODELL: Sistine på rød løper under moteuka i Milano. Foto: Pa  Photos Vis mer

Den yngste i søskenflokken, Scarlet, har ikke vært like mye i rampelyset som sine to eldre søsken.

14-åringen skal ha et talent innen idrett, og Sylvester Stallone har flere ganger lagt ut bilder og videoer av henne i forbindelse med konkurranse - både fra løpebanen, der han har omtalt henne som« lynet», og etter baseballkamp med laget St. Paul Saint.

Team player @scarlet_stallone

A video posted by Sly Stallone (@officialslystallone) on