Kjendisene feiret Ronny Ottems bryllup

- De er så forelsket.

NYGIFT: Ronnie Ottem og Eirik Vogsted Fjøre har gitt hverandre sine ja foran flere hundre gjester. Foto: Roger Fosaas / Stella Pictures
NYGIFT: Ronnie Ottem og Eirik Vogsted Fjøre har gitt hverandre sine ja foran flere hundre gjester. Foto: Roger Fosaas / Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Søndag fant flere kjendiser fram finstasen og festhumøret da partyfikser Ronnie Ottem (32) giftet seg med forloveden Eirik Vogsted Fjøre (30) i Oslo.

Og ettersom begge brudgommene jobber i festplanleggingsbransjen, ble det ikke spart på noe da de holdt bryllupsfest.

- Vi har tenkt til å gifte oss bare denne ene gangen, så da må vi jo slå på stortromma. Vi skal lage tre fester på èn dag. Vi skal endre setting mellom lunsj, mottagelse, vielse, fest og nachspiel, og alt skal skje i løpet av 12 timer. Jeg er jo event manager, og Eirik er jo også i bransjen så vi må jo bevise at vi er best på event, sier Ottem til MSN StarLounge tidligere denne uka.

Feiringen fant tidligere i dag sted på Grand Hotel i hovedstaden, før gjestene forflyttet seg til Ballroom, der vielsen fant sted.

Kjendisspekket bryllup Blant kjendisene som dukket opp på Ballroom var Pia Haraldsen, Kathrine Sørland, Petter Pilgaard, Mari Haugersveen, Margreth Olin, Marianne Westby, Storm Pedersen, Peder Børresen og Anine Stang.

Sistnevnte hadde dessuten et helt spesielt bidrag til kompisens bryllup.

- Jeg skal synge for dem - en veldig nedstrippa balladeversjon av «Teenage Dream», fortalte hun smilende til Dagbladet.

Artisten gledet seg stort til bryllupet, og hadde skyhøye forventninger til festen.

- Dette blir årets fest!

- Jeg har kjent Ronnie lenge, og han er den morsomste og snilleste mannen, så dette gleder jeg meg veldig til, sa Stang.

- De er så forelsket Pia Haraldsen sørget nylig for overskrifter da hun stilte på Gullruten i en kjole av NIA Design. Kjolen var en bløff, gjort i samarbeid med komiker Nils-Ingar Aadne (29) i forbindelse med innspillingen av andre sesong av «Komiker i Arbeid» som kommer til høsten.

FESTPYNTET SANGFUGL: Anine Stang gledet seg til å synge en ballade for brudeparet. Foto: Roger Fosaas / Stella Pictures
FESTPYNTET SANGFUGL: Anine Stang gledet seg til å synge en ballade for brudeparet. Foto: Roger Fosaas / Stella Pictures Vis mer

Til Ottems bryllupsfeiring hadde hun derimot valgt en kjole fra Monsoon.

- Det er kjempehyggelig her, og det er så koselig å se dem, for de er så forelsket. Stemningen er god og det har vært mange flotte taler.

Og Haraldsen har to enkle råd til brudeparet:

- Ta vare på hverandre og ha respekt for hverandre.

Lykkelig brudepar - De er et kjempefint par som utfyller hverandre. Det er hyggelig å være med på å dele den store dagen deres. Jeg har kjent Ronnie i mange år og synes det er fint at han endelig har funnet den rette, sier hun.

Brudeparet holdt seg inne på Ballroom før vielsen, men Haraldsen hadde inntrykk av at de nyter den store dagen.

- Det virker som de koser seg veldig. Man ser at de er veldig fornøyde og lykkelige, sier hun.

Vil gifte seg Selv er Haraldsen fortsatt singel, men røper at hun håper det en dag blir hennes tur til å stå brud.

- Jeg har lyst til å gifte meg, men nå virker det veldig fjernt. Men jeg har lyst til det en dag, sier hun og avviser at hun har noen i «kikkerten» for øyeblikket.

- Hvordan blir det når du en gang skal gifte deg, da?

- Jeg er en sånn som plutselig bare kan gifte meg på en strand med bare de nærmeste også, så jeg får se. Jeg vet ikke helt.

SKJØNN I GRØNN: - I dag har jeg altså ikke på meg en kjole av NIA Design, sa Pia Haraldsen og lo. For anledningen var hun kledd i en lysgrønn kjole fra Monsoon. Foto: Roger Fosaas / Stella Pictures
SKJØNN I GRØNN: - I dag har jeg altså ikke på meg en kjole av NIA Design, sa Pia Haraldsen og lo. For anledningen var hun kledd i en lysgrønn kjole fra Monsoon. Foto: Roger Fosaas / Stella Pictures Vis mer

Dagbladet har vært i kontakt med Ottem, men han har ikke ønsket å kommentere detaljene rundt det forestående bryllupet. Men på mikrobloggnettstedet Twitter har partyfikseren allikevel lettet litt på sløret når det kommer til helgens festligheter:

«GLEDER MEG TIL PLASKE RUNDT I TOPPETASJEN PÅ GRAND KOMMENDE HELG, MED GODE VENNER OG FAMILIE - ps. Husk badetøy !...», og linker til nettsidene til spaavdelingen på Grand Hotel.

Flere av gjestene opplyste til Dagbladet at brudeparet har ønsket seg bidrag til bryllupsreise i gave.

Etter vielsen dukket de nygifte opp og poserte smilende for fotografene.

MOODS-GAVER: Peder Børresen og kona ankom bryllupet med to store poser fra Moods of Norway. Foto: Roger Fosaas / Stella Pictures
MOODS-GAVER: Peder Børresen og kona ankom bryllupet med to store poser fra Moods of Norway. Foto: Roger Fosaas / Stella Pictures Vis mer