Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Farmen kjendis»:

Kjendisene håver inn etter «Farmen kjendis»: - Jeg har doblet inntekten min

Reality-serien har åpnet mange dører for deltakerne.

POPULÆR GJENG: Flere av årets «Farmen kjendis»-deltakere har opplevd en endret hverdag etter deltakelsen i reality-serien. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
POPULÆR GJENG: Flere av årets «Farmen kjendis»-deltakere har opplevd en endret hverdag etter deltakelsen i reality-serien. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Tidligere i vinter gjorde TV 2 enorm suksess med «Farmen kjendis», der 12 kjente personer levde som gårdsfolk gjorde for 100 år siden.

Det var hele 1,5 millioner seere som så finalen av programmet, noe som er den mest sette TV 2-serien noensinne.

Flere av kjendisene opplevde også økt oppmerksomhet etter deltakelsen i reality-programmet, og også en tykkere lommebok, melder God kveld Norge.

- Surrealistisk

Petter Pilgaard (37), som ble kjent for sin deltakelse i «Paradise Hotel» i 2009, sier til programmet at han nå får flere jobbforespørsler enn på lenge.

Om man ønsker å leie inn reality-stjerna som foredragsholder eller konferansier, må man punge ut 40 000 kroner.

– Det har vært litt surrealistisk hverdag for å være helt ærlig. Etter at «Farmen» begynte å gå på tv, har alle muligheter åpnet seg, sier han.

37-åringen samarbeider for øvrig med reality-kollega Vendela Kirsebom (50) med konferansier-oppdrag og tv-opptredener.

VENNSKAP: Petter Pilgaard og Leif-Einar Lothe viste å sette pris på vennskapet sitt da de ankom årets finalefest for Farmen Kjendis 2017. Video: Christian Roth Christensen / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

Tar 200 000 kroner for spillejobb

Også Tore Petterson (37) har vært i rampelyset i flere år, blant annet med NRK-programmet «Sofa». Etter «Farmen kjendis» har han imidlertid opplevd massiv oppmerksomhet, både som foredragsholder og som stand up-komiker.

– Etter Farmen så har jeg nok doblet inntekten min, det har jeg gjort, sier Tore Petterson til kanalen.

Pengene ruller også inn for «Farmen kjendis»-vinner Leif Einar «Lothepus» Lothe (47), som tar omkring 200 000 kroner for en spillejobb med bandet sitt.

I tillegg driver han og samboeren Randi Sørum en egen nettbutikk der de selger blant annet «Lothepus»-t-skjorter og kondomer.

- Det har gått kjempebra. Det er flere tusen innom siden hver dag, og det går en del varer nå. Siden oppstarten i oktober har vi vel omsatt for litt over 200 000, bare på Lothepus-ting, har Sørum uttalt til Dagbladet.

Ny gård

Tidligere denne uka ble det kjent at det kommer en ny sesong av reality-serien, som trolig vil bli sendt på skjermen i 2018.

TV 2 meldte at de neste gårdskjendisene vil bo på Finnsvika i Halden, der forrige sesong av «Farmen» ble spilt inn.

- Det er en veldig idyllisk og flott gård. Vi vil gjøre det koselig og romantisk der inne, uttalte produsent Raymond Elveland til tv-kanalen.

Gården ble totalrenovert før innspillingen i fjor, og det ble blant annet bygget en ny låve før innspillingen. Det ble også satt opp et bakstehus og ei smie.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media