«Skam» sesong 3:

Kjendisene om «Skam»-duoen Isak og Even: - De overgår Noora og William

Kjendisene elsker «Skam». 

SKRYTER: Denne høsten er det rollefiguren Isak Valtersen spilt av Tarjei Sandvik Moe som har hovedrollen i sesong 3 av den populære NRK-serien Skam. Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne høsten er det rollefiguren Isak Valtersen, spilt av Tarjei Sandvik Moe, som har hovedrollen i tredje sesong av NRK-serien «Skam».

I denne sesongen er det Isaks vei ut av skapet som portretteres, men det handler også om kjærlighetsforholdet mellom Isak og karakteren Even.

Sesongen har allerede høstet stor oppmerksomhet - ikke bare i Norge, men også utenfor landegrensene. Verden elsker rett og slett «Skam».

Det gjør også kjendisene.

ELSKER SKAM: Sandra Lyng og kjæresten Lasse Joachim Langerud elsker Skam. De synes historien er utrolig viktig. Foto: NTB scanpix
ELSKER SKAM: Sandra Lyng og kjæresten Lasse Joachim Langerud elsker Skam. De synes historien er utrolig viktig. Foto: NTB scanpix Vis mer

Artisten Sandra Lyng (29) og kjæresten Lasse Joachim Langerud (32) er noen av dem.

  • Se video øverst i saken!

Da Seoghør.no møtte duoen under Se og Hørs Kjendisgalla forrige helg, skrøt de «Skam» opp i skyene.

- Ja, det er kjempebra. Vi elsker det! Jeg synes det er helt fantastisk at det blir tatt opp på en så vakker måte.

- Som Håkon Moslet sa: De viser kjærlighet uten at handlingen spinnes rundt at de er to gutter.

Kjæresten Lasse sier seg enig med Sandra, og fleiper med at han liker spesielt musikken i serien. Årets «Skam»-sesong åpnet nemlig med Sandra Lyngs låt «LIQR».

- Det er en veldig fin og viktig problemstilling de tar opp. Det er mange som sliter med å komme ut av det berømte skapet, forteller Lasse.

EVEN OG ISAK: I årets sesong er det kjærligheten mellom Even (Henrik Holm) og Isak (Tarjei Sandvik Moe) som står i fokus. Foto: Skjermdump fra NRK
EVEN OG ISAK: I årets sesong er det kjærligheten mellom Even (Henrik Holm) og Isak (Tarjei Sandvik Moe) som står i fokus. Foto: Skjermdump fra NRK Vis mer

- De er fine sammen

I forrige sesong var det forholdet mellom kjekkasen William og feministen Noora som fikk mye oppmerksomhet, men Sandra og Lasse mener Isak og Even overgår dem.

- Er Isak og Even nye Wiliam og Noora?

- Ja, de er veldig fine sammen. Hva synes du: William og Noora eller Isak og Even?, spør Sandra kjæresten:

- Isak og Even.

- Min type fyr, avslutter en lattermild Sandra Lyng.

WILLIAM OG NOORA: Forrige sesong av «Skam» var det William (Thomas Hayges) og Noora (Josefine Pettersen) som sto i fokus. Det fikk også stor oppmerksomhet i media og blant fansen. Foto: Skjermdump fra NRK
WILLIAM OG NOORA: Forrige sesong av «Skam» var det William (Thomas Hayges) og Noora (Josefine Pettersen) som sto i fokus. Det fikk også stor oppmerksomhet i media og blant fansen. Foto: Skjermdump fra NRK Vis mer

Linnea Myhre: - Veldig, veldig bra tematikk

Sandra og kjæresten er ikke de eneste som liker tredje sesong av ungdomsserien.

For forfatter og blogger Linnea Myhre (26) tok det litt tid å komme inn i sesongen, men hun skryter av temaet som blir tatt opp.

FØLGER MED: Linnea Myhre følger med på «Skam» hver dag. Foto: NTB scanpix    
FØLGER MED: Linnea Myhre følger med på «Skam» hver dag. Foto: NTB scanpix     Vis mer

- Jeg ser på hver dag og følger med. Jeg synes det er en veldig, veldig bra tematikk. Kjempeviktig. Jeg har flere i min omgangskrets som er homofile. De kan fortelle meg at de hadde det sånn.

- Så ja, det er veldig spennende, lærerikt og fint. Viktig at dette temaet blir tatt opp, forteller hun.

- Er Isak og Even nye Wiliam og Noora?

- Jeg vil ikke sammenligne personer, men de er det nye paret i hvert fall.

Lise Karlsnes: - Jeg elsker Skam!

Artist og skuespiller Lise Karlsnes (36) sier seg enig med Linnea, Sandra og Lasse. Hun skryter av at den nye sesongen trekker frem et tema som ikke har vært så godt belyst på norsk TV.

- Jeg elsker «Skam» og synes de gjør en kjempejobb. De formidler hvordan det er å være ungdom og belyser ungdoms-problemstillinger. Ekstremt viktig, flott og bra program.

VIKTIG PROBLEMSTILLING: Lise Karlsnes synes «Skam» tar opp viktige problemstillinger. Foto: NTB scanpix
VIKTIG PROBLEMSTILLING: Lise Karlsnes synes «Skam» tar opp viktige problemstillinger. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun synes også måten de fremstiller homofili virker svært ekte.

- Det er kjempeviktig. Måten de viser homofil kjærlighet på er blitt gjort på en fin, nær og ærlig måte. Jeg synes det er vakkert, sier hun åpenhjertig til Seoghør.no.

Adelén og kjæresten: - De trekker frem minoritetene

Artist Adelén Rusillo Steen (20) og kjæresten Benjamin Jayakoddy (21) elsker å se på «Skam» sammen, selv om de ikke hadde sett siste episode da Seoghør.no snakket med dem.

- Vi ser Skam og jeg synes de trekker frem minoritetene og det vi ikke ser på TV hele tiden. Det er veldig viktig og det kan nå vidt, forteller Adelen.

SER PÅ SKAM: Adelén og kjæresten Benjamin ser på «Skam» og synes det er viktig å trekke frem minoritetene i norsk TV. Foto: NTB scanpix      
SER PÅ SKAM: Adelén og kjæresten Benjamin ser på «Skam» og synes det er viktig å trekke frem minoritetene i norsk TV. Foto: NTB scanpix   Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer