Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kjendisene på milliardærfest

Thor Hushovd er blant kjendisene som strømmet ned leopardløperen til luksusfest hos milliardær Arne Fredly i kveld.

(Dagbladet:) Én etter én kom kjente fjes fra finans-, idretts- og underholdningsbransje skridende opp leopardløperen på veg til fest hos milliardær Arne Fredly i kveld.

Blant dem var Tone Damli Aaberge med partneren Aksel Hennie, Thor Hushovd med kona Susanne Haaheim og investor Øystein Stray Spetalen med kona Charlotte.

Idrettshelter som Bjørn Dæhlie, Lars Bohinen, Lasse Kjus, Tom Stiansen, Dag Otto Lauritzen, brødrene Solberg og Steinar Hoen var på plass med partnere.

Norwegian-gründer Bjørn Kjos kom arm i arm med sin festfine Gerd Helene Kjos.

Storstilt innflyttingsfest Investor Fredly og samboeren Anette Bjerke har  "innflyttingsfest" etter å ha pusset opp sitt luksuriøse hjem Munkebakken på Snarøya. Ifølge Her og Nå skal over tre hundre være invitert til festen på Munkebakken. Gjestene fikk invitasjoner utformet som små magasin med bilder av palasset.

Invtasjoner skal ifølge bladet ha blitt sendt også til Petter Stordalen og kona Gunhild, som er kjent for å arrangere gigantfester for kjendiseliten i Norge. Paret var imidlertid ikke å se på løperen.

Minitog fraktet gjestene Manager David Eriksen har stått for utforming av kveldens program.

 Endelig fest:  - Det er ikke ofte jeg får gått på fest om sommeren. Dette blir en fin kveld, mente Thor Hushovd som kom arm i arm med sin kjære Susanne Haaheim til luksusfest hos milliardær Arne Fredly i kveld. Foto: Stella Pictures/ Tor Gunnar Berland
Endelig fest: - Det er ikke ofte jeg får gått på fest om sommeren. Dette blir en fin kveld, mente Thor Hushovd som kom arm i arm med sin kjære Susanne Haaheim til luksusfest hos milliardær Arne Fredly i kveld. Foto: Stella Pictures/ Tor Gunnar Berland Vis mer

Allerede ved inngangen begynte moroa. Der ble gjestene kjørt til og fra "slottet" i et innleid minitog.

- Det blir fest, lovte Hennie Superparet Aksel Hennie og Tone Damli Aaberge skyndtet seg opp leopardløperen og inn til selskapet.
- Det blir fest, lovte Hennie på veg inn porten.

En som tok seg bedre tid til å se seg om og la seg begeistre, var en som alltid strålende blid Norwegian-gründer Bjørn Kjos.
- Se der ja, tog! Morsomt! Dette blir bra. Så klart kona og jeg skal danse. Dette kan bli seint. Det er Gerd som pleier å holde ut lengst, fortalte han til Dagbladet.

- Godt å gå uten sykkeltøy Sykkelfantom Thor Hushovd kom med armen rundt sin Susanne Haaheim.
- Jeg kommer meg ikke så ofte på fest, naturlig nok, så dette blir veldig hyggelig. Det er godt å ta på meg noe annet enn sykkeltøy innimellom, forklarte en forventningsfull sykkelstjerne.

På spørsmål fra Dagbladet om hvorvidt hun helst ser mannen i elegant dress eller sprekt sykkeltøy, svarte hun med smil til sin bedre halvdel:
- Begge deler!

Nyter medbragt Særdeles blide var Henning og Petter Solberg og deres følge. Henning kom bærende på en stor, antikk kopperbalje full av frukt, bakst, sjampis og godbiter.
- Nå blir det fest. Vi skal nyte medbragt.
- Har dere vært her på Munkebakken før?

- Ja. Det er derfor vi vet at vi må ha med ekstra sjampis, vi kjenner Arne, spøkte Henning ironisk.

Skal han danse? Eks-fotballspiller Lars Bohinen, som skal delta i høstens "Skal vi danse" på TV 2 kom spaserende med kjæreste Lise Solie.
Hun kunne fortelle at joda, hun har danset med ham.
- Men er han flink?
- Ja, det synes jeg, mener hun, stikk i strid med at han sjøl har sagt til Dagbladet at han er en "sterk toer".

Motorstopp? Redaktør i mannebladet Alfa, Magnus Smidesang Rønningen, som sjøl har vært festfikser, kom til festen med en mini-firhjuling. Den ble rullet ut av en stor taxi, og var gave til vertskapet. Smidesang Rønningen prøvde å kjøre den noen meter, men den så ikke ut til å starte.

Smidesang Rønningen kom sammen med blant andre regissør Reinert «Ray Kay» Olsen, tv-kjendis Christoffer Dons, bloggeren Camilla Pihl og Peter Peters.

- Gleder meg til toget! Arne Hjeltnes stilte i blomstermønstret Moods of Norway-dressjakke - og ble yr da han fikk se minitoget.
- Gleder meg til tomastog. Dette blir gøy, mente han, og fortalte at han og Fredly kjenner hverandre fordi Fredly eier nok et hus som ligger i nabolaget til Hjeltnes.

Sjampanjebok Christian Strand, som gjorde dybdeintervju med Fredly i "I kveld" i 2008, kom også til festen.
- Jeg har med meg en praktbok om sjampanje i innflyttingsgave. Han må jo ha noe pent som passer på det store, lekre nye skrivebordet på kontoret sitt, sa han til Dagbladet med et smil.

Kjøpte huset to ganger Det har vært mye brudulje rundt eiendommen Munkebakken. Fredly kjøpte eiendommen i 2004 av Einar Nagell-Erichsen for 90 millioner kroner, sjøl om taksten var 175 millioner. Tre år etter solgte Fredly eiendommen videre, Finansavisen oppgir salgssummen å være på  255 millioner. Imidlertid angret Fredly seg. Han ville ha eiendommen tilbake - og kjøpte den ennå engang.

På fest Aksel Hennie og kjæresten Tone Damli Aaberge kom hånd i hånd til Arne Fredlys luksusfest i kveld. Foto: Stella Pictures/Tor Gunnar Berland
På fest Aksel Hennie og kjæresten Tone Damli Aaberge kom hånd i hånd til Arne Fredlys luksusfest i kveld. Foto: Stella Pictures/Tor Gunnar Berland Vis mer

I kveld, etter flere års oppussing, har han altså endelig åpnet dørene til superfest.

Alltid blid: Bjørn Kjos kom med kona Gerd Helene Kjos. Foto: Stella Pictures
Alltid blid: Bjørn Kjos kom med kona Gerd Helene Kjos. Foto: Stella Pictures Vis mer
Luksusfest: Et eget minitog fraktet gjestene til Arne Fredlys majestetiske hjem på Munkebakken. Foto: Stella Pictures
Luksusfest: Et eget minitog fraktet gjestene til Arne Fredlys majestetiske hjem på Munkebakken. Foto: Stella Pictures Vis mer
TUT-TUT Arne Hjeltnes stilte til fest i blomstrete Moods of Norway-jakke, og ble svært begeistret over minitoget. Foto: Stella Pictures
TUT-TUT Arne Hjeltnes stilte til fest i blomstrete Moods of Norway-jakke, og ble svært begeistret over minitoget. Foto: Stella Pictures Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media