Kjendisenes verste julegaver: «Orderud-sokk» og bensinstasjon-juggel

- Jeg ble så misfornøyd.

JULEGAVE-BOM: Henrik Elvejord Borg, Jegertvillingene, Vita Mashadi og flere andre kjendiser deler sine verste julegaveminner. Foto: Andreas Fadum, Morten Eik, NTB Scanpix
JULEGAVE-BOM: Henrik Elvejord Borg, Jegertvillingene, Vita Mashadi og flere andre kjendiser deler sine verste julegaveminner. Foto: Andreas Fadum, Morten Eik, NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mange er spente på hva som ligger pakket inn under juletreet på julaften. De fleste har jo et eller annet de ønsker seg til jul - men noen ganger kan julegaven slå helt feil.

Det har blant andre noen av Norges kjendiser fått erfare.

For realitydeltakeren Henrik Elvejord Borg (24), kjent fra programmet «Ex on the Beach» som gikk på TV3 i vår, er det spesielt én gave som har markert seg godt.

- Jeg fikk noe sokker en gang. Ganske lik den Orderud-sokken. Samme farge og mønster, fortalte realitystjernen da Se og Hør møtte ham under presselanseringen til TVNorge tidligere denne måneden.

- Ingen tanke bak

Ifølge Henrik tror han ikke det var noen tanke bak det faktum at sokkene, ifølge ham selv, var identisk den mye omtalte sokken i mysteriet om drapene som utspilte seg Orderud gård i 1999.

- Jeg vet ikke helt. Nå er ikke jeg noen odelsgutt, så jeg tror ikke det lå noen tanke bak det. Det var noen jævlig stygge sokker, bare, forklarer han.

At sokkene ikke falt i smak hos 24-åringen, er han svært tydelig på.

- Hvis det er dritkaldt, kan jeg bruke dem. Jeg brukte dem første juledag den jula jeg fikk dem, men det blir vel med den gangen, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer