Kjendisenes verste sommerjobb:

Kjendisenes verste sommerjobber: McDonald's, avisbud og trappevasker

Også de største kjendisene her til lands har hatt sommerjobber de virkelig har hatet.

VERSTE SOMMERJOBB: Vita og Wanda Marshadi, Ida Fladen, John Carew og enda flere kjendiser snakker om deres verste sommerjobber. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VERSTE SOMMERJOBB: Vita og Wanda Marshadi, Ida Fladen, John Carew og enda flere kjendiser snakker om deres verste sommerjobber. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For mange musikere og artister er sommeren høytid for turneer, konserter og annen jobb. Men selv om mange av Norges største artister kan leve av musikken de produserer, har det ikke alltid vært slik.

Som ungdom er det å anskaffe seg en sommerjobb noe av det som hører sommeren til. Det gjelder også for Norges kjendiser.

Dagbladet har snakket med noen av Norges mest profilerte kjendiser om hva som var nettopp deres verste sommerjobb da de var yngre.

Fikk sparken

En av kanskje verdens største artister her til lands er popsangeren Dagny Norvoll Sandvik (27), som blant annet står bak hitene «Backbeat» og «Love You Like That».

Selv om 27-åringen nå kan leve av musikken hun lager, har det ikke alltid vært sånn. På et tidspunkt hadde hun nemlig flere jobber på en gang, og opplevde i en alder av 14 år å få sparken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer