Samfunnspartiet:

Kjendiser kan ende opp som stortingspolitikere: - Jeg har null respekt for partiet

Vendela Kirsebom, Ole Paus og Thomas Seltzer har blitt oppført på Samfunnspartiets stortingsvalgliste - uten deres samtykke. Det har de delte meninger om.

DELTE MENINGER: Vendela Kirsebom, Ole Paus og Thomas Seltzer er blant kjendisene som har blitt satt opp på Samfunsspartiets stortingsliste - uten deres samtykke. Det har de delte meninger om. Foto: NTB scanpix
DELTE MENINGER: Vendela Kirsebom, Ole Paus og Thomas Seltzer er blant kjendisene som har blitt satt opp på Samfunsspartiets stortingsliste - uten deres samtykke. Det har de delte meninger om. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Samfunnspartiet kan i år skilte med en stortingsvalgliste som er tungt preget av kjendiser. Partiet har derimot ikke forhørt seg med verken Märtha Louise (46), Vendela Kirsebom (50), Aylar Lie (33) eller Ole Paus (70).

Sistnevnte flirer godt når Dagbladet gjør ham oppmerksom på at han står oppført på stortingsvalglisten til Samfunnspartiet.

- Det tar jeg med godt humør. Jeg føler ikke at demokratiet er truet av det, sier Ole Paus lattermildt til Dagbladet.

Hva tenker du om at du i prinsippet kan bli valgt inn på Stortinget?

- Det hadde ikke vært meg imot! Da hadde jeg aldri hatt en trist dag i hele mitt liv, da hadde jeg ledd herifra til graven, sier Paus.

Visesangeren tar det hele med stoisk ro. Han innrømmer derimot at det er en morsom tanke.

- Det skjer en gang hvert fjerde år, og da er det ikke så farlig. Det vil aldri føre til noe som helst. Nei, så selvopptatt er jeg ikke. Jeg tar meg ikke selv så høytidelig.

- Hvis jeg kunne havnet på tinget sammen med Märtha og Ari Behn; det hadde vært spennende. Det forteller oss bare at vi har et fint og åpent land - og godt er det, sier Paus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer