Kate McAloon:

Kjendiskokk snakker ut om klientenes matvaner: - De spiste ingenting

Kate McAloon avslører kjendisenes matkrav i nytt intervju.

SPESIELLE KRAV: Kjendiskokken Kate McAloon har jobbet hos blant andre Miranda Kerr og Orlando Bloom. Nå avslører hun kjendisenes spesielle matkrav i nytt intervju. Foto: NTB Scanpix
SPESIELLE KRAV: Kjendiskokken Kate McAloon har jobbet hos blant andre Miranda Kerr og Orlando Bloom. Nå avslører hun kjendisenes spesielle matkrav i nytt intervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For å holde fasongen og aktivitetsnivået oppe, er kjendisene avhengige av sunn og næringsrik mat.

I toppen av kjendis-sjiktet har de aller travleste sine egne, personlige kokker.

En av disse kokkene er Kate McAloon (59) som sier til det australske nettstedet News at karrieren som kjendiskokk var helt tilfeldig.

Hun har blant annet forberedt hverdagsmaten til Miranda Kerr (34) da hun datet Orlando Bloom (40) i 2007, radarparet Gwyneth Paltrow (44) og Chris Martin (40) og den berømte filmregissøren Steven Spielberg (70).

- Det var i 2005 og jeg var på Hawaii da noen kom løpende ut av et kontorbygg og sa, «Vi har noen folk som trenger mat de neste tre ukene», sier McAloon til News.

Det viste seg å være «Parks og Recreation»-skuespilleren Nick Offerman (47) og kona «Will & Grace»-stjerna Megan Mullally (58).

- Kokken deres skulle dra, og de visste at jeg var kokk, så jeg lagde mat til dem. De anbefalte meg til Courteney Cox og så begynte alle andre å ringe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer