Gordon Ramsay:

Kjendiskokken avslører diagnose

54-åringen fikk uventet beskjed fra legen.

DIAGNOSE: Kjendiskokken Gordon Ramsay avslører denne uka at han har fått en litt uventet diagnose. Her avbildet med kona Tana Ramsay. Foto: Richard Young / REX / NTB
DIAGNOSE: Kjendiskokken Gordon Ramsay avslører denne uka at han har fått en litt uventet diagnose. Her avbildet med kona Tana Ramsay. Foto: Richard Young / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er trolig få på denne kloden som er like kjent for sin korte lunte som kjendiskokken Gordon Ramsay (54). Han er imidlertid vel så kjent for sin kokkelering.

Han er nemlig en av verdens best betalte kjendiskokker, noe han har blitt etter utallige suksessrike tv-programmer, flere restauranter og egne produkter.

Interessefeltet hans stopper imidlertid ikke der. I tillegg til å være en av de beste i verden på kjøkkenet, legger han også ned mye tid og energi i trening. Gjennom åra har han nemlig løpt både maraton og triatlon, og tidligere har han også spilt fotball.

Det har naturligvis tært på kroppen, og nå avslører Michelin-kokken at noe har satt en stopper for all treningen.

Avslører sykdom

I et nytt intervju med The Sun forteller nemlig Ramsay at han er klar for å roe ned. Det er imidlertid ikke helt med vilje.

Nylig måtte nemlig kokken gjennom en kneoperasjon, etter at han falt under et treningsløp i London. Da ble det også klart at den 54 år gamle sinnataggen hadde fått en noe uventet diagnose.

- Faen. Jeg har nettopp gått på krykker i to uker, siden jeg opererte menisken. Det (skaden, journ.anm.) skjedde mens jeg løp i Richmond Park, jeg spurtet opp. Det var helvetes vondt, sier han i intervjuet, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer