Holly Ramsay:

Kjendiskokkens datter med brutal avsløring

Holly Ramsay deler svært åpenhjertig om en hendelse for tre år siden.

BRUTALT ÆRLIG: Holly Ramsay ønsker mer åpenhet og har derfor valgt å dele av egne erfaringer. Her sammen med faren Gordon Ramsay. Foto: INVISION/NTB
BRUTALT ÆRLIG: Holly Ramsay ønsker mer åpenhet og har derfor valgt å dele av egne erfaringer. Her sammen med faren Gordon Ramsay. Foto: INVISION/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For tre år siden opplevde nå 21 år gamle Holly Ramsey alles mareritt, noe hun forteller brutalt ærlig om i podkasten «21 & Over With Holly Ramsay», ifølge E! News.

Holly er datter av kjendiskokk Gordon Ramsay (54) og hans kone Tana Ramsay (46), men har selv klart å få en solid følgerskare i sosiale medier.

Det er overfor dem hun nå forteller om den svært uhyggelig opplevelsen for tre år siden, og hvordan hun har slitt psykisk i etterkant.

Seksuelle overgrep

Etter ett år på universitetet i London ble hun lagt inn på Nightingale Hospital for å få hjelp. Der ble hun værende i tre måneder, og fikk diagnosen PTSD, angst og depresjon.

I podkasten forteller hun at dette var et resultat av to seksuelle overgrep som 18-åring. Traumene bar hun på alene i et helt år.

- Jeg gravde det ned i en boks bakerst i hjernen min, og forsøkte å fortsette med alt på best mulig måte, forteller hun, og fortsetter:

- Jeg har tre diagnoser og har vært innlagt. Så jeg prøver å navigere en vei som det ikke er snakket om i det hele tatt.

Kjendisdattera påpeker at det er mye der ute man ikke vet om andre, og at hun derfor ønsker mer åpenhet. Hun forteller også hvorfor hun velger å være så åpen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer