Wasim Zahid:

Kjendislege ble smittet: - Uflaks

For legen Wasim Zahid har de verste symptomene begynt å slippe taket.

SMITTET: I forrige uke ble det kjent at lege Wasim Zahid hadde blitt coronasmittet. Slik går det med ham nå. Foto: Privat / NTB
SMITTET: I forrige uke ble det kjent at lege Wasim Zahid hadde blitt coronasmittet. Slik går det med ham nå. Foto: Privat / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I forrige uke ble det kjent at kjendislegen Wasim Zahid (45) hadde fått påvist coronavirus. 45-åringen har siden pandemiens utbrudd jobbet tett på coronapasienter på Drammen sykehus, og det var mest sannsynlig her han ble smittet.

Når Dagbladet slår på tråden, kan Zahid fortelle at det står bra til med ham - og at han begynner å føle seg helt frisk igjen.

- Det går bra nå. Jeg føler meg snart frisk, egentlig. Jeg har ikke noen særlige symptomer lenger. Jeg har hatt et mildt forløp, sier han.

Likevel opplevde han en del symptomer som først nå i det siste har begynt å slippe taket.

- Til å begynne med opplevde jeg kremting og vondt i halsen, muskelsmerter og hodepine, men ikke noe feber eller tungpust. Jeg har fortsatt tap av smakssans, sier legen.

Smittet på jobb

Zahid har det siste året delt svært mange videoer om hva coronaviruset er, hvordan det smitter og opplyst følgerne sine med informasjon.

Parallelt har han jobbet på Drammen sykehus, der det har vært flere smitteutbrudd den siste tida.

- Sannsynligvis har smitten oppstått på arbeidsplassen min. Jeg jobbet mye i perioden da det var mange smitteutbrudd der, sier 45-åringen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer