Kjendismødrene bader i melk

Den næringsrike drikken er blitt en populær rekvisitt i både Norge og USA den siste tida.

MUSIKK OM MELK: Artisten Fergie har i sin nye musikkvideo tatt i bruk væsken melk. Med seg har hun fått en rekke kjendismødre, deriblant Kim Kardashian. Foto:  Interscope/XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix
MUSIKK OM MELK: Artisten Fergie har i sin nye musikkvideo tatt i bruk væsken melk. Med seg har hun fått en rekke kjendismødre, deriblant Kim Kardashian. Foto:  Interscope/XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag denne uken slapp NRK første promovideo i forbindelse med sesong tre av den populære ungdomsserien «SKAM», og fansen fikk endelig en pekepinn på hvem det er som har hovedrollen i den kommende sesongen - nemlig karakteren Isak Valtersen spilt av Tarjei Sandvik Moe.

I videosnutten ble vi med «SKAM»-gutta inn i gymgarderoben, hvor både William, Jonas og Chris med flere har vannkrig.

Mot slutten av videoen ser vi at en melkekartong blir kastet mot skapveggen rett over hodet til Isak - og melken ender opp med å dryppe nedover ansiktet hans.

I overført betydning kan melk bety så mangt - og det har også reality-kjendis Kim Kardashian (35) og hennes kjendisvenninner Chrissy Teigen (30) og Fergie (41) sett sitt snitt til å spille på.

Melkevenner

Natt til lørdag la de tre kjendisdamene ut flere bilder fra Fergies nye musikkvideo for låta «M.I.L.F. $» (uttalt MILF Money) på sosiale medier.

I videoen er det nemlig flere kjendismødre som stiller opp. Ordet «MILF» er forkortelse for uttrykket «Mothers I'd Like to Fuck» - og for disse nybakte mødrene er jo nettopp melk («milk» på engelsk) en stor del av hverdagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer