Kjendismødrene bader i melk

Den næringsrike drikken er blitt en populær rekvisitt i både Norge og USA den siste tida.


MUSIKK OM MELK: Artisten Fergie har i sin nye musikkvideo tatt i bruk væsken melk. Med seg har hun fått en rekke kjendismødre, deriblant Kim Kardashian. Foto:  Interscope/XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix
MUSIKK OM MELK: Artisten Fergie har i sin nye musikkvideo tatt i bruk væsken melk. Med seg har hun fått en rekke kjendismødre, deriblant Kim Kardashian. Foto:  Interscope/XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpixVis mer

Onsdag denne uken slapp NRK første promovideo i forbindelse med sesong tre av den populære ungdomsserien «SKAM», og fansen fikk endelig en pekepinn på hvem det er som har hovedrollen i den kommende sesongen - nemlig karakteren Isak Valtersen spilt av Tarjei Sandvik Moe.

I videosnutten ble vi med «SKAM»-gutta inn i gymgarderoben, hvor både William, Jonas og Chris med flere har vannkrig.

Mot slutten av videoen ser vi at en melkekartong blir kastet mot skapveggen rett over hodet til Isak - og melken ender opp med å dryppe nedover ansiktet hans.

I overført betydning kan melk bety så mangt - og det har også reality-kjendis Kim Kardashian (35) og hennes kjendisvenninner Chrissy Teigen (30) og Fergie (41) sett sitt snitt til å spille på.

Melkevenner

Natt til lørdag la de tre kjendisdamene ut flere bilder fra Fergies nye musikkvideo for låta «M.I.L.F. $» (uttalt MILF Money) på sosiale medier.

I videoen er det nemlig flere kjendismødre som stiller opp. Ordet «MILF» er forkortelse for uttrykket «Mothers I'd Like to Fuck» - og for disse nybakte mødrene er jo nettopp melk («milk» på engelsk) en stor del av hverdagen.

MELK: I Fergies nye musikkvideo stiller en rekke kjendismødre opp. Mange av dem poserer med og dusjer i melk, noe som har likhetstrekk med en viss norsk tv-serie. Foto: Interscope / XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix
MELK: I Fergies nye musikkvideo stiller en rekke kjendismødre opp. Mange av dem poserer med og dusjer i melk, noe som har likhetstrekk med en viss norsk tv-serie. Foto: Interscope / XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix Vis mer

I løpet av bare én uke er dermed den næringsrike drikken blitt en rekvisitt i to svært populære kjendissettinger både nasjonalt og internasjonalt.

«SKAM» har tatt av i det norske samfunnet, og er NRKs mest populære serie gjennom tidene.

Nå spekuleres det i om Isak, som angivelig er den karakteren i «SKAM» vi altså skal følge neste gang, er homofil - og at dette er noe av det vi får ta del i når vi får være flue på veggen når sesong tre har premiere til høsten.

- Spennende

Til KK.no sa Ingvild Endestad, som er leder av FRI (tidligere Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner) denne uken at hun mener at det både er viktig og bra at «SKAM» tar opp temaer som homofili.

- Jeg tror det er viktig at ungdomsserier som «SKAM» viser mangfold av kjønn og seksualitet. Der har serien allerede gått frem som et godt eksempel, ved blant annet å vise sterke fine karakterer, og nå vil det bli spennende å se at de mest sannsynlig har valgt en tilsynelatende homofil gutt til å være hovedrollen i sesong tre.

- Det er spesielt viktig i en serie som «SKAM», som har en veldig forbildefunksjon og som utfordrer mange normer, som seksualitet, identitet, kjønn og religion, sa Endestad.