Kjendismødrene som sjokkerte med nakenbilder

Viste mer enn bar mage.

(Dagbladet): Denne uka avslørte den nederlanske Victoria's Secret-modellen Doutzen Kroes (29) at hun er gravid, hvor hun tok til Instragram for å dele nyheten - og la ut et nakenbilde av seg selv.

Mange fans ble både overrasket og glad for den gode nyheten, hvor gratulasjonene raskt haglet inn i kommentarfeltet.

Det er imidlertid flere kjendiser som har grunn til å feire morsdag i dag.

Ventet sitt andre barn Kroes er nemlig ikke den første som viser bar mage under graviditeten. Stjerner som Jessica Simpson, Demi Moore og Britney Spears har alle stilt naken opp på forsiden av forskjellige magasiner.

• Se bildeserie øverst i artikkelen.

Popdronninga Britney sjokkerte de fleste da hun i 2006 stilte naken opp for magasinet Harpers Bazaar. Hun ventet på dette tidspunktet sin andre sønn, Jayden James Federline, hvor hun fra før hadde sønnen Sean Federline.

Begge barna fikk hun sammen med sin mann, den amerikanske danseren Kevin Federline, men paret skilte seg i 2006. Siden den gang har Spears og Federline tatt skittenvasken offentlig når det kommer til hvem som skal ha foreldreretten til barna.

Sju måneder på vei Også Cindy Crawford viste sin gravide mage på forsiden av et magasin. I 1999, bare ett år etter at hun stilte naken opp i Playboy, takket hun ja til å være cover-jente for W magasin.

Den gang var hun sju måneder på vei med sin førstefødte sønn, Presley. Den amerikanske modellen har siden fått en datter ved navn Kaya.

Den italienske skuespilleren Monica Bellucci valgte å stille naken opp på forsiden av den italienske Vanity Fair i 2004. Dette gjorde hun for å støtte en god sak, hvor Bellucci var med å protestere mot landets regler som sier at det ikke er lov å bruke donorsperm.

Christina Aguilera gikk aldri offisielt ut og bekreftet at hun var gravid. Hun overrasket derfor flere da hun klart og tydelig stilte med bar mage opp på magasinforsiden til Marie Claire i 2008.