RETTE EKTEFOLK: Artistene Linnea Dale og Thomas Aslaksen giftet seg i Arendal 29. juli. Her avbildet under Elles sommerfest i fjor. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
RETTE EKTEFOLK: Artistene Linnea Dale og Thomas Aslaksen giftet seg i Arendal 29. juli. Her avbildet under Elles sommerfest i fjor. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella PicturesVis mer

Kjendisparet Linnea Dale og Thomas Aslaksen har giftet seg

Delte gledelig nyhet på sosiale medier. 

Fredag 29. juli giftet artistparet Linnea Dale (25) og Thomas Aslaksen (32) i Trefoldighetskirken i Arendal.

Den gledelige nyheten delte brudgommen på sin Instagram-profil tre dager før bryllupet da han la ut et bilde av en avisnotis:

«Linnea Dale og Thomas Aslaksen gifter seg i Trefoldighetskirken i Arendal kl. 15.00 den 29. juli 2016», sto det i notisen.

Grattis! @thomas_aslaksen @linnea_dale

A photo posted by Thom Hell (@thomhell) on

Forlovet seg i fjor

Det var i mars 2014 at paret viste kjærligheten offentlig for første gang, da Linnea tok med seg Thomas på en motevisning i Oslo - hvor hun skulle opptre.

- Jeg er her med kjæresten i kveld. Vi har det veldig bra sammen og han er med som moralsk støtte, fortalte Dale til Seoghør.no den gang.

Til Dagbladet fortalte paret våren 2015 at de to hadde forlovet seg.

- Linnea fridde til meg på ettårsdagen vår. Det var veldig romantisk! Vi gleder oss, sa Aslaksen til avisen.

Nå har altså bryllupet funnet sted.

Kona mi!

A photo posted by Thomas Aslaksen (@thomas_aslaksen) on

Musikerpar

Linnea Dale ble kjent da hun deltok i «Idol» i 2007, og siden har hun gjort karriere som vokalist i Drammens-bandet Donkeyboy og som soloartist. I 2014 deltok hun i Melodi Grand Prix med låta «High hopes».

Thomas Aslaksen på sin side er trommis i Oslo-bandet Pow Pow, og har også spilt i bandet til artist Thom Hell (40) og lillebroren Jonas Alaska (28).

Thom Hell delte også et nydelig glimt av brudeparet på dansegulvet på sin Instagram-profil.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Seoghør.no.