Harry Brant:

Kjendissønn (24) er død

Harry Brant ble bare 24 år gammel.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske modellen Harry Brant har gått bort, bare 24 år gammel. Han var sønnen til den amerikanske supermodellen Stephanie Seymour (52) og finansmannen Peter Brant (73).

Familien bekrefter dødsfallet i en uttalelse til New York Times.

- Vi vil for alltid være lei oss for at livet hans ble så kort som følge av denne ødeleggende sykdommen. Han oppnådde mye i løpet av sine 24 år, men vi vil aldri få sjansen til å se hva mer Harry kunne ha gjort, heter det i kunngjøringen.

DØD: Harry Brant (til venstre) er død, 24 år gammel. Her er han med modellmora Stephanie Seymour, broren Peter II og faren Peter Brant i Cannes i 2014. Foto: Matt Baron / Bei / Rex / Shutterstock / NTB
DØD: Harry Brant (til venstre) er død, 24 år gammel. Her er han med modellmora Stephanie Seymour, broren Peter II og faren Peter Brant i Cannes i 2014. Foto: Matt Baron / Bei / Rex / Shutterstock / NTB Vis mer

24-åringen sleit med rusavhengighet i mange år, og døde som følge av en overdose søndag 17. januar, opplyser familien.

- Harry var ikke bare sønnen vår, heter det videre i familiens uttalelse, som også beskriver ham som en fantastisk bror, et kjærlig barnebarn, en favorittonkel og en støttende venn.

- Han var en kreativ, kjærlig og sterk sjel som brakte så mye lys inn i så manges hjerter. Han var et vakkert menneske på innsida og utsida, sier familien.

GIKK BORT: Harry Brant ble bare 24 år gammel. Goto: Aurora Rose / Starpix / REX / NTB
GIKK BORT: Harry Brant ble bare 24 år gammel. Goto: Aurora Rose / Starpix / REX / NTB Vis mer

Modell

Harry Brant jobbet som nevnt som modell, og har vært å se i den italienske utgaven av Vogue, samt medvirket i kampanjer for luksusmerket Balmain.

Han har tidligere også lansert et sminkemerke for menn og kvinner i samarbeid med sin bror. I sin ungdom skrev han også for magasinet Interview Magazine, som faren eier.

Sliter du med rus?

  • Ved overdose eller akutt fare for liv og helse: 113
  • Legevakt: 116117 RUStelefonen: 915 08 588 // https://rustelefonen.no.
  • Kirkens SOS Telefon: 22 40 00 40 // https://www.kirkens-sos.no/
  • Mental Helse Telefon: 116 123 // Nettsted: https://www.sidetmedord.no/
  • Anonyme Alkoholikere Norge: 22 46 89 65
  • Anonyme Narkomane Norge: 90 52 93 59
  • Landsforbundet mot Stoffmisbruk, pårørendetelefon: 800 40 567.

Faren, businessmannen Peter Brant, eier en rekke ulike medier og magasiner i USA, og har bygd seg en solid formue også på kunst, eiendom og investeringer i filmbransjen.

2020: Vi tok farvel med mange ulike kjente mennesker i 2020. Foto: Lars Eivind Bones, Ole C.H. Thomassen, NTB. Klipp: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Han giftet seg med supermodellen Stephanie Seymour i 1995. Hun slo gjennom som modell på 1980-tallet, og var i sin tid en av verdens mest berømte modeller. Seymour har vært å se på kjente magasinforsider som Sports Illustrated, Playboy og Vogue.

CELEBERT: Harry Brant (t.v.) sammen med Paris og Nicky Hilton i 2012. Foto: Billy Farrell Agency / REX / NTB
CELEBERT: Harry Brant (t.v.) sammen med Paris og Nicky Hilton i 2012. Foto: Billy Farrell Agency / REX / NTB Vis mer

Seymour og Brant fikk sitt første felles barn da sønnen Peter II så dagens lys i 1993. Deretter kom Harry i 1996, og dattera Lily Margaret i 2004. De har begge også barn fra tidligere ekteskap.

Dette er andre gang finansmann Peter Brant opplever å miste et barn. Sønnen Ryan Brant, som han hadde fra et tidligere ekteskap, døde 49 år gammel i 2019.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer