Kjendissønnen brukte sitt eget hår som «veske»: Hvor kom dette fra?

Se antrekkene fra nattas MET-galla. 

Stjernespekket: Skuespillere, musikere og politikere stilte opp i en rekke kreative antrekk under åpningsdagen av årets MET-gala. Video: CNN og NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hver første mandag i mai samles filmstjerner, musikere, politikere og motepersonligheter til årets største motebegivenhet i New York.

MET-gallaen markerer åpningen av Metropolitan-museets årlige moteutstilling i storbyen, og er først og fremst et pengeinnsamlingsarrangement. Det er likevel gjestene, som kler seg opp i overdådige og luksuriøse kreasjoner - helst i tråd med motegallaens årlige tema - som stjeler mesteparten av showet. I alle fall på utstillingens første dag.

Lite er overlatt til tilfeldighetene når kjendisene skal «utstilles» til verdens viktigste motefest, som i år tar utgangspunkt i verkene til den anerkjente designeren Rei Kawakubo (74), og hennes Comme des Garçons.

- Hvor kom dette fra?

Rihanna er blant dem som kjent for å ta utstillingen på alvor, og 2017 var intet unntak. Hun dukket opp i en fargesprakende og spektakulær kreasjon fra nettopp Comme des Garçons, med karakteristiske snitt og tilhørende gladiator-inspirerende sko.

Popkollega Madonna (58) pleier som regel heller ikke å spare på kruttet, og fikk mye oppmerksomhet for fjorårets antrekk. I år knivet hun om oppmerksomheten i en tettsittende Moschino-kjole med militær-print, kombinert med smykker og lange skinnhansker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer