Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kjendissønnen brukte sitt eget hår som «veske»: Hvor kom dette fra?

Se antrekkene fra nattas MET-galla. 

Stjernespekket: Skuespillere, musikere og politikere stilte opp i en rekke kreative antrekk under åpningsdagen av årets MET-gala. Video: CNN og NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hver første mandag i mai samles filmstjerner, musikere, politikere og motepersonligheter til årets største motebegivenhet i New York.

MET-gallaen markerer åpningen av Metropolitan-museets årlige moteutstilling i storbyen, og er først og fremst et pengeinnsamlingsarrangement. Det er likevel gjestene, som kler seg opp i overdådige og luksuriøse kreasjoner - helst i tråd med motegallaens årlige tema - som stjeler mesteparten av showet. I alle fall på utstillingens første dag.

Lite er overlatt til tilfeldighetene når kjendisene skal «utstilles» til verdens viktigste motefest, som i år tar utgangspunkt i verkene til den anerkjente designeren Rei Kawakubo (74), og hennes Comme des Garçons.

- Hvor kom dette fra?

IMPONERTE: Rihanna. Foto: NTB Scanpix
IMPONERTE: Rihanna. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rihanna er blant dem som kjent for å ta utstillingen på alvor, og 2017 var intet unntak. Hun dukket opp i en fargesprakende og spektakulær kreasjon fra nettopp Comme des Garçons, med karakteristiske snitt og tilhørende gladiator-inspirerende sko.

Popkollega Madonna (58) pleier som regel heller ikke å spare på kruttet, og fikk mye oppmerksomhet for fjorårets antrekk. I år knivet hun om oppmerksomheten i en tettsittende Moschino-kjole med militær-print, kombinert med smykker og lange skinnhansker.

Hakket mer oppmerksomhet fikk trolig Jaden Smith (18), Will Smiths sønn, som hadde klippet av seg håret for anledningen. Hårklippen i seg selv er ikke nok spesielt oppsiktsvekkende, men det faktum at han hadde med seg dread-lokkene som veske(?), eller et slags tilbebør, har på ingen måte gått amerikanske medier hus forbi.

- Det er ikke en veske. Og nei, det er ikke et smykke heller. Det er en håndfull av Jadens hår. Nå lurer folk på: Hvor kom dette fra, skriver E!Online.

Malte hodet

Hårstuntet er riktignok ikke bare gjort for å imponere publikum på MET-gallaen. I den kommende filmen «Life in a Year» skal Smith spille kjæresten til Cara Delevingne på lerretet, som er rammet av kreft. 18-åringen lot pappa Will barbere av ham håret tidligere i år, en seanse som ble flittig dokumentert på sosiale medier.

Å gå på galla uten hår er ikke noe problem, heller ikke når du heter Cara Delevingne (24). Supermodellen fjernet lokkene tidligere denne måneden og møtte opp på nattas fest med sølvfarget hode - som uten tvil matchet Chanel-antrekket.

Modellkollega Bella Hadid (20) sørget også for å bli lagt merke til på MET-gallaen, og var blant festens mest vågale i en gjennomsiktig, åletrang jumpsuit fra Alexander Wang. Heller ikke Kendall Jenner (21) overlot mye til fantasien, i en fiksenett-aktig, transparent kjole med 85 000 håndmonterte krystaller.

Og mens Katy Perry dro den helt ut i en rød tyllkjole (med slør) fra John Galliano, hadde Kim Kardashian tonet ned stilen et par hakk i år, iført en enkel og relativt dekkende kjole fra Vivienne Westwood. Kardashians ektemann, Kanye West, uteble fra årets utdeling. Han har nemlig tatt en pause fra offentligheten.

Se flere antrekk under.

MET-GALLAEN: Cara Delevingne. Alle foto: NTB Scanpix
MET-GALLAEN: Madonna.
MET-GALLAEN: Gisele Bundchen.
MET-GALLAEN: Doutzen Kroes.
MET-GALLAEN: La La Anthony.
MET-GALLAEN: Katy Perry.
MET-GALLAEN: Katy Perry.
MET-GALLAEN: Kylie Jenner.
MET-GALLAEN: Kim Kardashian.
MET-GALLAEN: Nicki Minaj.
MET-GALLAEN: Gigi Hadid.
MET-GALLAEN: Bella Hadid.
MET-GALLAEN: Jennifer Lopez.
MET-GALLAEN: Lily Collins. Foto: NTB Scanpix
MET-GALLAEN: Gwyneth Paltrow. Foto: NTB Scanpix
MET-GALLAEN: Kendall Jenner. Foto: NTB Scanpix
MET-GALLAEN: Pharrell Williams og kona Helen Lasichanh. Foto: NTB Scanpix