Gloria Vanderbilt:

Kjendissønnen får ikke en eneste krone

Anderson Cooper, sønnen til den avdøde arvingen Gloria Vanderbilt, får ikke penger.

RIK: Gloria Vanderbilt skal ha vært verdt over én milliard kroner da hun døde. Sønnen, det kjente CNN-ankeret Anderson Cooper, har derimot uttalt at han trolig ikke får en eneste krone. Her er mor og sønn fotografert i 2010. Foto: NTB scanpix
RIK: Gloria Vanderbilt skal ha vært verdt over én milliard kroner da hun døde. Sønnen, det kjente CNN-ankeret Anderson Cooper, har derimot uttalt at han trolig ikke får en eneste krone. Her er mor og sønn fotografert i 2010. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere denne uka offentliggjorde CNN-ankeret Anderson Cooper (52) at hans mor, den kjente forretningskvinnen og jernbanearvingen Gloria Vanderbilt, hadde avgått ved døden - 95 år gammel.

Vanderbilt var på et punkt en av USAs mest omtalte kvinner, og hadde et nokså skandaløst liv blant eliten i New York. Pengene fløy, festene var ville og mennene var mange. Hun har selv uttalt at tingene Paris Hilton og Kim Kardashian gjør ikke måler seg med livet hennes som ungdom.

Samtidig er hun kjent for sitt store jeansimperium, som hun bygde opp som en av de første designerne av blå jeans på 1970-tallet. Det er av Business Insider anslått at hun hadde en formue på elleville 200 millioner dollar, omtrent 1,74 milliarder norske kroner, da hun døde.

Ingen arv

Vanderbilt var altså født rik og døde rik. Det vil derimot ikke si at barna hennes får se noe til de pengene. Jo da, det skal nevnes at de er oppvokst på eksklusive Upper East Side i New York og har fått mange goder i livet, men det blir ikke i form av verken penger eller eiendom denne gang. Det skriver Fox Business.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer