Brandon Jenner:

Kjendissønnen må punge ut etter skilsmissen

Sønnen til Caitlyn Jenner sitter imidlertid også igjen med enkelte goder.

BRUDD: I fjor ble det kjent at Brandon og Leah Jenner skulle skilles, etter seks år som rette ektefolk og 14 år som kjærester. Nå har de bestemt seg for hvordan verdiene skal fordeles. Foto: NTB scanpix
BRUDD: I fjor ble det kjent at Brandon og Leah Jenner skulle skilles, etter seks år som rette ektefolk og 14 år som kjærester. Nå har de bestemt seg for hvordan verdiene skal fordeles. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I mars begynte rykter om at «Keeping up with the Kardashians»-profilen Brandon Jenner (38) hadde funnet lykken igjen å svirre, drøye seks måneder etter at bruddet med ekskona Leah Jenner (36) ble kjent.

Han er sønn av Caitlyn Jenner (69), og halvbroren til milliardær Kylie Jenner (21) og modell Kendall Jenner (23). Broren har med andre ord blitt født inn i rampelyset, og har med sin egen DJ-karriere bestemt seg for å forbli i det.

Da han var i Norge tidligere i år, bestemte han seg for å bekrefte forholdet. Han hadde funnet kjærligheten med Cayley Stoker, og siden bekreftelsen har forholdet mellom de to vært viden kjent. I sosiale medier legger de på ingen måte skjul på forholdet, tross at skilsmissen med ekskona fortsatt ikke har blitt godkjent ennå.

Dyr affære

Ikke før nå, i hvert fall. Den 15. juli ble ekteskapet offisielt oppløst, heter det i rettsdokumenter som The Blast har hentet inn. Paret var sammen i hele 14 år, gift i seks av dem, og det skal ikke ha vært noe enkel sak å skille seg fra hverandre. Spesielt vanskelig har det trolig vært for parets fire år gamle datter, Eva James.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer