Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Jan Thomas fyller 50 år.

Kjendisstylisten fyller år:
- Jeg er 50, suksessfull, berømt og rik - så fuck off

Jan Thomas synes han er kjekkere enn noen sinne, og elsker singellivet. Han håper derimot fortsatt på barn. 

FYLLER ÅR: Kjendisstylist Jan Thomas fyller den 28. desember hele 50 år. Selv har han aldri hatt det bedre. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
FYLLER ÅR: Kjendisstylist Jan Thomas fyller den 28. desember hele 50 år. Selv har han aldri hatt det bedre. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Det er snart jul i Oslo, men det er lite som tyder på det i slottsparken. Snøen han ikke lagt seg, Slottet har ikke heng opp noe pynt og folket i parken går gjennom med nesene sine begravd i skjerf.

Heller ikke i studioet til Jan Thomas er det pyntet, selv om «All I Want For Christmas Is You» av Mariah Carey dundrer over frisørsalongen. Desember har alltid vært en måned fylt med feiringer for kjendisstylist Jan Thomas.

Den 28. desember, midt mellom jul og nyttår, fyller han i år 50 år. Han feirer dagen ved å ligge på en strand i Mexico med en drink i hånda.

- Kan du tro det? H-e-r-r-e-g-u-d. Folk sier at 50 er de nye 30-årene, og det må jeg bare tro på. Jeg kan tulle mye med alder og meg selv, men jeg har virkelig blitt en voksen mann. Og alternativet er jo ikke interessant, sier den norgeskjente stylisten og fortsetter:

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?