Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Sophie Sjåstad Vågsæter:

Kjenner du igjen «Paradise»-profilen?

27-åringens forandring har fått flere til å reagere.

UGJENKJENNELIG: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren har lagt om livsstilen sin, og gått ned hele tolv kilo. Foto: Privat
UGJENKJENNELIG: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren har lagt om livsstilen sin, og gått ned hele tolv kilo. Foto: Privat Vis mer

Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Sophie Sjåstad Vågsæter (27) har stått for flere overskrifter de siste åra - både som realitydeltaker og som artist. Mange la nok også merke til Vågsæter da hun i 2016 var i sentrum av en sak i avisa The Sun.

Den gang hadde 27-åringen vært på date med Manchester United-stjernen Antonio Valencia (34), som for øvrig var en gift mann, og den britiske tabloidavisa delte en rekke bilder av Vågsæter i en reportasje.

Den siste tida har den tidligere realitydeltakeren igjen opplevd å få oppmerksomhet på sosiale plattformer, av helt andre grunner.

TV-KLARE: Rød Løper møtte to av deltakerne som er klare for «Paradise Hotel» i 2020. De avslører hvordan de skal sjokkere. Vis mer

Endret planene

I 2018 fortalte Vågsæter til Se og Hør at hun skulle ta brystreduksjon, ettersom hun den gang mente at brystene hennes var altfor store.

Nå forteller hun at hun ombestemte seg like etter intervjuet, og gikk i en annen retning - og begynte å trene.

- Jeg begynte å trene, og fant ut at helsa var blitt mye bedre, forteller hun til til Dagbladet.

View this post on Instagram

🤗

A post shared by Sophie Sjåstad Vågsæter🔥 (@sophievag) on

27-åringen sier at ryggsmertene gikk over, og at hun derfor bestemte seg for å droppe operasjonen. Hun legger til at hun aldri vil gjøre endringer på sitt eget utseende med mindre det er på bakgrunn av helsa.

- Jeg har aldri tatt noen operasjoner, og har heller ikke behov for det.

LIL MIQUELA: Instagram-profilen til Lil Miquela virker som en hvilken som helst annen influensers Instagram; daglige oppdateringer med bilder og stories, sponsede innhold og såkalte inspo-bilder. Men en ting skurrer; jenta er ikke ekte. Vis mer

Vågsæter har tidligere rast mot tenåringsmagasinet «Julia», da hun sto på sitt og mente at magasinet fremmet et usunt kroppsbilde ved å legge ved løsvipper i bladet.

- Da jeg så bladet tenkte jeg at «dette er veldig galt». Vi er på vei i en veldig negativ retning, sa hun da.

- De ønsker meg bare godt

De siste åra er det derimot noe annet som har fanget oppmerksomheten til Vågsæters følgere. Som nevnt har den tidligere realitydeltakeren forandret seg kraftig de siste åra, og i dag er hun nesten ikke til å kjenne igjen.

- Folk sier til meg at jeg ser ut som et annet menneske, det er gøy å høre, forteller influenseren til Dagbladet.

Det er ikke bare følgerne, men også familie og venner som reagerer på den store forskjellen.

View this post on Instagram

Kunstverk🎨😈

A post shared by Sophie Sjåstad Vågsæter🔥 (@sophievag) on

- Foreldrene mine sier at de ser at jeg trener og spiser sunt, de ønsker meg bare alt godt.

Hun legger til at hun ikke har gjort noe for å fortjene dårlige kommentarer, og mener at det hun fremmer er sunt for yngre følgere.

- Jeg trener og føler meg bra.

Vågsæter påpeker at hun hadde en veldig travel periode der det var mye på én gang - der både TV og musikk sto på listen over gjøremål.

Det skal ha vært en stor grunn til vektnedgangen, men samtidig ikke den eneste.

- Jeg har kuttet ut veldig mye kjøtt, men er ikke hundre prosent vegetarianer, forteller 27-åringen.

Selv om hun har hatt en stor forandring utseendemessig, har mange også reagert på noe helt annet, nemlig oppførselen hennes.

- Flere har kommentert at jeg er blitt mye roligere. Jeg er blitt mer konfliktsky, og har ikke det higet etter å alltid måtte være med på ting, forteller hun til Dagbladet.

FORANDRING: Mario Riera fra «Paradise Hotel» har vært gjennom en drastisk endring den siste tiden. Video: Rød Løper Vis mer

- Overraskende

Det er ikke bare sosiale medier og trening som interesserer Vågsæter, men også artistlivet. De siste åra har hun satset stort, og har til nå tre låter på Spotify.

- Jeg har alltid vært musikkinteressert, og alltid sett opp til noen. Det er slik at det har kommet mer og mer den siste tiden, og jeg kjenner at det er noe jeg vil drive med, forteller hun.

Den største oppturen i karrieren var da musikkvideoen til den første singelen hennes slapp ut, nemlig musikkvideoen til låten «Pelsjakka».

- Jeg fikk overraskende gode tilbakemeldinger, og ble kun omtalt positivt i media.

- Hatstorm

Men til tross for at hun har fått mye positiv respons de siste årene, legger ikke Vågsæter skjul på at hun også har måttet tåle negativ omtale.

Da en hel verden i 2016 fikk vite at fotballspilleren Antonio Valencia hadde vært utro mot kona med henne, fikk hun sterke reaksjoner - både ute blant folk og på sosiale plattformer. Flere britiske medier skrev om saken, blant andre The Sun, Daily Mail og Mirror.

- Da fikk jeg kjenne på en slags «hatstorm». Jeg fikk drapstrusler, stygge kommentarer, og blikk på gaten, sier Vågsæter til Dagbladet.

Samtidig forteller hun at opplevelsen gjorde henne sterkere, og at hun ikke angrer på det.

- Jeg står alltid for det jeg har gjort.

- Jeg er singel igjen

Det er ikke lenge siden den tidligere realitydeltakeren gikk ut og fortalte at hun ikke lenger var singel. Da Vågsæter endret sivilstatus på Facebook til «i et forhold», fikk hun mange til å lure på hvem dette var.

View this post on Instagram

😀

A post shared by Sophie Sjåstad Vågsæter🔥 (@sophievag) on

Det ville hun derimot ikke røpe.

- Jeg vil holde ham hemmelig en stund til, men det kommer nok ut før eller siden hvem han er, sa hun den gang.

Nå kan 27-åringen røpe at hun nok en gang har endret sivilstatusen, men vil fortsatt ikke si hvem denne hemmelige ekskjæresten er.

- Jeg har blitt singel og jeg trives veldig godt, sier hun til Dagbladet.

Paret var sammen i nesten to år.