Tila Tequila:

Kjenner du igjen realitystjerna?

MTV-stjerna er 39 år, tobarnsmor, høyreekstrem og dypt kristen.

UGJENKJENNELIG: Tila Tequila var et kjent navn verden rundt i en periode på 2000-tallet. I dag lever hun et ganske så annerledes liv. Foto: Instagram / Tila Tequila
UGJENKJENNELIG: Tila Tequila var et kjent navn verden rundt i en periode på 2000-tallet. I dag lever hun et ganske så annerledes liv. Foto: Instagram / Tila Tequila Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Før Kim Kardashian for alvor tok over tronen som realitydronning, var det et helt annet navn som lå helt i toppen. Gjennom MTV-programmet «A Shot At Love» ble nemlig Tila Tequila (39) et svært kjent fjes. Der forsøkte hun å finne kjærligheten to ganger, med både kvinner og menn - uten å lykkes.

Realitystjerna, som, tro det eller ei, ikke er født med navnet Tila Tequila, ble nemlig et kjent ansikt og navn for hele verden. 39-åringen, som egentlig fikk navnet Thien Thanh Thi Nguyen, har vært innom alt fra modell-, musikk- og skuespillerbransjen

Det er imidlertid ikke disse tingene man forbinder aller mest med Tequila, som gjennom åra har tatt del i en rekke skandaler. I dag er hun nemlig en helt annen person enn de fleste husker henne som - nemlig en dypt kristen, og høyreekstrem, tobarnsmor.

Ingen kjærlighet

Tequila er den yngste i en søskenflokk på tre, og allerede som ettåring flyttet hun med familien fra Singapore til Houston i Texas. Der bodde de syv år i en inngjerdet boområde styrt av et strengt buddhisttempel.

I 2001 flyttet hun til stjernebyen Los Angeles for å bli kjendis, noe hun definitivt klarte. I åra etter prøvde hun seg både som modell og musiker, og i 2006 opprettet hun en profil på MySpace. Og det var her ballen startet å rulle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer