Sigrid Bonde Tusik leder Gullruten:

Kjenner på ærefrykten: - Jeg klarer nok ikke å outshine Dorthe

Sigrid Bonde Tusvik har sitt eget glamteam for å bli klar til sitt livs største jobb. Hun gruer seg ikke. 

STAS OG FJAS: Sigrid Bonde Tusvik (37) leder fredag kveld Gullruten fra Grieghallen i Bergen. Mye må fikses før den store sendingen, og antrekkene er planlagt ned til hver minste detalj. Her er hun hos kjoledesigner Tina Steffenakk Hermansen på Frogner i Oslo. På seg har hun et smykke av det norske merket Ilda design.  Foto: Nina Hansen / Dagbladet
STAS OG FJAS: Sigrid Bonde Tusvik (37) leder fredag kveld Gullruten fra Grieghallen i Bergen. Mye må fikses før den store sendingen, og antrekkene er planlagt ned til hver minste detalj. Her er hun hos kjoledesigner Tina Steffenakk Hermansen på Frogner i Oslo. På seg har hun et smykke av det norske merket Ilda design.  Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

OSLO / BERGEN (Dagbladet): - Du får ikke lede Gullruten som frekk komiker med Siv Jensen-sveis og ammepupper mer enn en gang i livet. Etter meg går de nok sporenstreks til Kathrine Moholt.

Sigrid Bonde Tusvik (37) leder fredag kveld Norges desidert største tv-bransje- og kjendisfest. Fra Grieghallen i Bergen skal komikeren føre salen og dem der hjemme gjennom prisutdelingen Gullruten, den prestisjetunge feiringen av tv-året som har gått.

- Helt rå

Det er på showrommet til Tina Steffenakk Hermansen, som drifter moteselskapet TSH, at Dagbladet møter den kommende Gullruten-programlederen. Kjendisdesignerens kjoler glitrer i sola på Frogner, og flere valgmuligheter peker seg ut for både bruder og glitterglade.

Bonde Tusvik har store sko, rettere sagt høye pumps, å fylle. Dorthe Skappel (54) har ledet utdelingen hele 13 ganger tidligere, før hun i 2012 kastet inn silkehåndkleet. Flere har ledet sendingen siden, men dette er første gang at en kvinne leder programmet alene etter Skappel.

- Det blir jo litt som å hoppe etter Wirkola, og det prøver jeg meg på med kjolene. Vi har tre kjoler, spesiallagde smykker og Christian Louboutin-sko. Men jeg klarer nok ikke å outshine Dorthe, hun er helt rå. Jeg har et snev av ærefrykt, sier Bonde Tusvik og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer