Sigrid Bonde Tusik leder Gullruten:

Kjenner på ærefrykten: - Jeg klarer nok ikke å outshine Dorthe

Sigrid Bonde Tusvik har sitt eget glamteam for å bli klar til sitt livs største jobb. Hun gruer seg ikke. 

STAS OG FJAS: Sigrid Bonde Tusvik (37) leder fredag kveld Gullruten fra Grieghallen i Bergen. Mye må fikses før den store sendingen, og antrekkene er planlagt ned til hver minste detalj. Her er hun hos kjoledesigner Tina Steffenakk Hermansen på Frogner i Oslo. På seg har hun et smykke av det norske merket Ilda design.  Foto: Nina Hansen / Dagbladet
STAS OG FJAS: Sigrid Bonde Tusvik (37) leder fredag kveld Gullruten fra Grieghallen i Bergen. Mye må fikses før den store sendingen, og antrekkene er planlagt ned til hver minste detalj. Her er hun hos kjoledesigner Tina Steffenakk Hermansen på Frogner i Oslo. På seg har hun et smykke av det norske merket Ilda design.  Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

OSLO / BERGEN (Dagbladet): - Du får ikke lede Gullruten som frekk komiker med Siv Jensen-sveis og ammepupper mer enn en gang i livet. Etter meg går de nok sporenstreks til Kathrine Moholt.

Sigrid Bonde Tusvik (37) leder fredag kveld Norges desidert største tv-bransje- og kjendisfest. Fra Grieghallen i Bergen skal komikeren føre salen og dem der hjemme gjennom prisutdelingen Gullruten, den prestisjetunge feiringen av tv-året som har gått.

- Helt rå

Det er på showrommet til Tina Steffenakk Hermansen, som drifter moteselskapet TSH, at Dagbladet møter den kommende Gullruten-programlederen. Kjendisdesignerens kjoler glitrer i sola på Frogner, og flere valgmuligheter peker seg ut for både bruder og glitterglade.

Bonde Tusvik har store sko, rettere sagt høye pumps, å fylle. Dorthe Skappel (54) har ledet utdelingen hele 13 ganger tidligere, før hun i 2012 kastet inn silkehåndkleet. Flere har ledet sendingen siden, men dette er første gang at en kvinne leder programmet alene etter Skappel.

- Det blir jo litt som å hoppe etter Wirkola, og det prøver jeg meg på med kjolene. Vi har tre kjoler, spesiallagde smykker og Christian Louboutin-sko. Men jeg klarer nok ikke å outshine Dorthe, hun er helt rå. Jeg har et snev av ærefrykt, sier Bonde Tusvik og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.