Marianne Behn:

- Kjenner på angst og sinne

Foreldrene til Ari Behn åpner opp om tida etter sønnens bortgang.

ÅPEN: Det er snart en måned siden Olav Bjørshol og Marianne Behn mistet sønnen. Nå snakker foreldrene ut hos Fredrik Skavlan. Foto: TV 2
ÅPEN: Det er snart en måned siden Olav Bjørshol og Marianne Behn mistet sønnen. Nå snakker foreldrene ut hos Fredrik Skavlan. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag kunne Dagbladet melde at foreldrene til den avdøde kunstneren og forfatteren, Ari Behn, Marianne Behn (66) og Olav Bjørshol (67), til helga gjester «Skavlan» på TV 2.

I den anledning har kanalen torsdag lagt ut en del av intervjuet på sine nettsider, og det er en åpenhjertig Marianne som snakker om tida etter at sønnen gikk bort.

Står sammen

- Dette sjokket som skjedde for kort tid siden har skapt en enorm revne i meg. Det å leve i det er utrolig utfordrende. En dag kan jeg kjenne på angst, og en annen dag på sinne, sier hun blant annet i intervjuet, hvor det også kommer fram at det har vært godt for foreldrene å høre andres beskrivelser av sønnen.

Ari Behn ble som kjent bisatt fra en stappfull Oslo domkirke 3. januar, hvor familien heller ikke la skjul på at det hadde vært både emosjonelt og tungt.

Marianne og Olav forteller at familien nå er midt i en svak start på å komme tilbake til hverdagen.

- Det å bringe fram de gode smilene, alle de fine tingene vi hadde sammen. Det er godt, og har vært en lindring. Det å være sammen, ta vare på hverandre, de barna som er her og alle barnebarna, sier mora hos «Skavlan».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer