Gwen Stefani:

«Kjente henne ikke igjen»

Fansen mener popstjernen er ugjenkjennelig.

IKKE IMPONERT: Fansen reagerer sterkt på Gwen Stefani. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB
IKKE IMPONERT: Fansen reagerer sterkt på Gwen Stefani. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Gwen Stefani (52) har i løpet av de siste 30 åra bygget seg en solid karriere innenfor underholdningsbransjen. Hun slo gjennom allerede på 90-tallet som vokalist i bandet «No Doubt», før hun dannet seg en solokarriere.

På starten av 2000-tallet var hun på «alles» lepper med hits som «Rich Girl» og «Hollaback Girl», samtidig som fanskaren vokste på verdensbasis.

Stefani har fremdeles millioner av fans, som til den dag i dag følger stjerna tett. Det er imidlertid ikke alt 52-åringen foretar seg som er like populært.

Intervju skaper reaksjoner

Artisten har den siste tida gitt flere intervjuer, men særlig hennes besøk hos «Late Night with Seth Meyers» har fått mye oppmerksomhet. Fansen reagerer nemlig sterkt og mener «hun er ugjenkjennelig».

NYTT FJES: Artisten la seg under kniven og ønsket nytt ansikt etter hun ble frisk fra sykdom. Foto: Tor Lindseth. Video: Thea Hope/Rød Løper Vis mer

Intervjuet er delt på tv-programmets Youtube-kanal. Det er i kommentarfeltet ufiltrerte meninger om stjernas ytre kommer til uttrykk.

«Hvorfor har Gwen ødelagt ansiktet? Hun var så vakker!», har en skrevet.

«Hun var så naturlig vakker. Det ville vært fantastisk å se henne eldes uten noen kosmetiske inngrep», skriver en annen.

UGJENKJENNELIG: Fansen er ikke imponert over Gwen Stefanis «nye» ansikt. Foto: Skjermbilde / Youtube
UGJENKJENNELIG: Fansen er ikke imponert over Gwen Stefanis «nye» ansikt. Foto: Skjermbilde / Youtube Vis mer

«Jeg var definitivt ikke forberedt på å se henne slik. Altfor mye fillers i kinnene. Ansiktet hennes ser så hovent ut», mener en annen.

Selv fans som har fulgt henne fra tidlig i karrieren, har lite positivt å si.

SAMMENLIGNES: Gwen Stefani blir sammenlignet med Madonna etter nytt intervju. Foto: Skjermbilde / Youtube
SAMMENLIGNES: Gwen Stefani blir sammenlignet med Madonna etter nytt intervju. Foto: Skjermbilde / Youtube Vis mer

«Jeg har vært fan hele livet og kjente henne ikke igjen. Jeg er så forvirret», skriver en, mens en annen gir uttrykk for skuffelse:

«Det knuser hjertet mitt å se deg forandre kroppen din når du var perfekt slik du var».

Giftet seg

Til tross for at Stefani har blitt eldre, skjer det fremdeles mye spennende i artistens liv. Ikke bare profesjonelt, men også på hjemmebane.

I fjor sommer giftet hun seg nemlig med ingen ringere enn countryartist Blake Shelton (46), etter nesten seks år som par. Vielsen foregikk i en intim og privat seremoni på Sheltons ranch i Oklahoma, ifølge People.

Det var høsten 2020 Shelton gikk ned på ett kne og fikk sitt «ja». Ifølge Stefani holdt imidlertid det opprinnelige frieriet på å gå i vasken. Da hun gjestet «The Kelly Clarkson Show» fortalte 52-åringen at ektemannen hadde planlagt å fri i Oklahoma.

Problemet oppsto derimot da Stefani nesten droppet å reise dit.

- Jeg hadde ingen anelse om frieriet. Jeg prøvde å komme meg ut av å måtte reise tilbake til Oklahoma, fordi det ble for komplisert med corona og familien. Jeg sa bare: «Jeg tror vi burde avlyse turen», mintes Stefani.

Shelton fikk likevel overbevist sin kommende kone om å ta turen, og resten er historie.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer