Marion Ravn:

Kjente på skam etter skilsmissen

Åpner seg om det vanskelige samlivsbruddet med sportsprofilen Andreas Ygre Wiig.

ÆRLIG: I en ny episode av Ida Fladens podkast, «Ida med hjertet i hånden», deler Marion Ravn følelsene hun satt igjen med etter skilsmissen med den norske snowboarderen Andreas Ygre Wiig. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ÆRLIG: I en ny episode av Ida Fladens podkast, «Ida med hjertet i hånden», deler Marion Ravn følelsene hun satt igjen med etter skilsmissen med den norske snowboarderen Andreas Ygre Wiig. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den norske artisten Marion Ravn (34) er kjent for å verne godt om privatlivet sitt. Spesielt når det kommer til kjærlighetslivet har hun valgt å holde kortene tett til brystet.

I denne ukas podkast-episode av «Ida med hjertet i hånda», der Ida Fladen (33) intervjuer kjente profiler om nettopp kjærlighetsliv, forteller Ravn riktignok svært åpent om skilsmissen hun var gjennom i 2015.

34-åringen har fram til nå vært relativt ordknapp om samlivsbruddet med den tidligere snowboard-proffen Andreas Ygre Wiig (38). Duoen ble sammen i ung alder, og var et par i sju år før de giftet seg i mai 2013. Etter to år som mann og kone, skilte de lag.

Skammet seg

I podkasten forteller en ærlig Ravn at hun nesten «skammet seg litt» over skilsmisse-valget. Hun syntes det var flaut, og satt igjen med en følelse av at hun «bare hadde gitt opp». 34-åringen ønsket seg tid til å prosessere det hele, og valgte derfor å bare fortelle venninna, mora og søstrene sine om bruddet den første måneden.

På spørsmål fra Ida Fladen om hva som gjorde at hun syntes det var flaut å skille seg, svarer hun:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer