Merete Mørk Lingjærde:

- Kjentes ut som beinet røyk

«Skal vi danse»-dommer Merete Mørk Lingjærde skadet seg stygt da hun skulle stå på slalåm.

SKADET SEG: Merete Mørk Lingjærde hadde ekstra uflaks tidlig mandag da hun skulle ta turen i skibakken. Foto: Instagram / @meretelingjaerde
SKADET SEG: Merete Mørk Lingjærde hadde ekstra uflaks tidlig mandag da hun skulle ta turen i skibakken. Foto: Instagram / @meretelingjaerde Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at «Skal vi danse»-dommeren Merete Mørk Lingjærde (59) hadde gledet seg stort til å stå på slalåm resten av jula, men det gikk alt annet enn etter planen.

Nå deler Lingjærde på sin egen Instagram Story at hun må legge slalåmskiene på hylla for en periode. Hun har nemlig rukket å skade seg stygt på vei opp til skibakken på Norefjell.

- Det var så vondt

Da Dagbladet tar kontakt med Lingjærde, forteller hun at hun har stått på slalåm hver dag siden 17. desember uten problemer. Det var riktignok i skiheisen at det gikk fryktelig galt tidlig mandag.

- Det var idet jeg skulle gå av skiheisen at kneet var vridd én vei og kroppen den andre. Det var så vondt, og det kjentes ut som beinet røyk. Jeg fikk heldigvis god hjelp av skipatruljen som var der, og ble hentet med snøscooter, forteller hun.

- Jeg har fått beskjed av legen om å vente en dag eller to for å se hvordan det utvikler seg, og om jeg eventuelt må opereres, legger hun til.

Dersom skaden utvikler seg til det verre de kommende dagene, må hun tilbake til legen for å ta en nærmere sjekk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer