Silje Norendal:

- Kjipt å starte på nytt

Stjerneparets bryllup er utsatt på ubestemt tid.

SPORTY PAR: Den tidligere snowboardkjøreren Silje Norendal og hockeyspiller Alexander Bonsaksen forlovet seg i 2018. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SPORTY PAR: Den tidligere snowboardkjøreren Silje Norendal og hockeyspiller Alexander Bonsaksen forlovet seg i 2018. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

I fjor sommer kunne tidligere snowboardkjører Silje Norendal (29) og hockeykjæresten Alexander Bonsaksen (35) dele den gledelige nyheten om at de hadde blitt foreldre.

Den lille jenta fikk navnet Bianca.

I juni fylte dattera ett år, og da Dagbladet møter Norendal på Bowling Celebrity Invitational, var Norendal glad for å komme seg litt ut av «mammabobla». Bonsaksen hadde også tatt bowlingskoa fatt og var til stede på arrangementet, noe 29-åringen synes var ekstra hyggelig.

STIKK: Proffdanser Helene Spilling kommer med stikk til Rød Løper under direktesending. Reporter: Jonas Hammer. Video: Luna Lea. Vis mer

- Det er gøy å være her! Gøy med barnefri, det er vel kanskje nesten første gang jeg og mannen er utenfor døra sammen omtrent på en hverdagskveld, forteller Norendal.

- Utsatt på ubestemt tid

Parets datter har begynt i barnehage, og Norendal kan fortelle at hun begynner å få seg selv tilbake.

- Jeg merker at jeg begynner å få igjen litt meg selv igjen. Det har vært veldig altoppslukende og jeg har vært inne i mammarollen i over ett år. Så det er veldig deilig å begynne å kjenne litt på meg utenom mammalivet nå igjen.

I tillegg til småbarnslykke, nyter paret å være forlovet. I 2018 gikk Bonsaksen ned på ett kne og fridde til Norendal, og bryllupet skulle opprinnelig stå sommeren 2020 i Toscana i Italia. Det måtte imidlertid avlyses grunnet coronapandemien.

Per dags dato er det fremdeles ikke fastslått når bryllupet skal finne sted.

- Vi prater om det, vi har lyst til å gifte oss. Men det er litt utsatt på ubestemt tid.

KLEINT: Det blir trykka stemning når Jørgine møter kjærestene til Emil og Silas i «Funkyfam». Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

- Hva er grunnen til det?

- Egentlig bare at vi hadde laget drømmebryllupet vårt i Italia, og har egentlig lyst til å gjøre det samme, men ikke lyst tilbake dit på grunn av litt grunner med bryllupsplanlegger og sånn. Så det krever litt å starte på nytt, forklarer Norendal, og legger til:

- Jeg hadde på en måte allerede laget drømmebryllupet, og det er så kjipt å begynne helt på nytt.

Ønsker å gifte seg

29-åringen understreker likevel at paret drømmer om å smis i hymens lenker når den tid kommer.

KRYPTISK: Vi møtte Leah Behn på rød løper og tok en prat om sommerferien og spennende høstplaner. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Celina Morken. Vis mer

- Bryllup skal jo bare være gøy! Men vi har veldig lyst til å gifte oss begge to, så vi får se! Vi har snakket om neste sommer, men vi er ikke så godt i gang og det er ikke så lenge til neste sommer, så vi får se.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer