Du leser nå Dagbladet Pluss

- Kjolene blir nok bare mindre og mindre

Isabella Martinsen (34) vil vise fram mer og mer etter hvert som kroppen blir strammere.

SNART KLAR:  Isabella Martinsen er mest kjent for å presentere været på TV 2, men i høst skal hun svinge seg på parketten «Skal vi danse». Foto: ANITA ARNTZEN
SNART KLAR: Isabella Martinsen er mest kjent for å presentere været på TV 2, men i høst skal hun svinge seg på parketten «Skal vi danse». Foto: ANITA ARNTZENVis mer

(Dagbladet): - Mange går ned i vekt med «Skal vi danse», men jeg har gått opp i forkant. Jeg visste jo at jeg skulle begynne å trene, så jeg koste meg skikkelig og spiste alt jeg ville i sommer, sier Isabella Martinsen (34) til Dagbladet.

Værpresentatøren, fotografen og nå «Skal vi danse»-deltakeren er blitt omtalt som «høytrykket fra nord» og blitt kåret til landets mest sexy kvinne.

I høst skal hun kle seg i sterke farger, fjær og paljetter, og danse seg inn i tv-seernes hjerter. Dansetreningen startet for to uker siden, og sammen med proffdanser Lars Aleksander Wiulsrud har hun igjen to uker med terping til premieren 14. september.

- Stramme opp

Til nå er det blitt tre øvingstimer om dagen. Ettersom det er vals hun skal konkurrere med i første program, forteller Martinsen at hun ikke er blitt spesielt svett ennå.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.