«Kjendis-Farmen» 2017:

Kjønnskrangel for «Farmen»-kjendisene: - Begynte tøft og brutalt

Kjendisutgaven av «Farmen» byr på krangling for Kari Jaquesson og Leif-Einar «Lothepus». 

DÅRLIG FØRSTEINNTRYKK: Kari Jaquesson og Leif-Einar «Lothepus» Lothe fikk et sterkt første møte med hverandre på «Farmen»-gården. Begge har sterke meninger når det kommer til kjønnsroller, og kranglet godt for sine egne synspunkter i første episode. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
DÅRLIG FØRSTEINNTRYKK: Kari Jaquesson og Leif-Einar «Lothepus» Lothe fikk et sterkt første møte med hverandre på «Farmen»-gården. Begge har sterke meninger når det kommer til kjønnsroller, og kranglet godt for sine egne synspunkter i første episode. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILMENS HUS (Dagbladet): I starten av januar kommer den første sesongen av kjendisutgaven til suksessrealityen «Farmen» på skjermen. TV 2 har samlet sammen noen av landets mest kjente navn og sendt dem 100 år tilbake i tid til en går ved Rørholtfjorden i Drangedal kommune.

Kjendisbuketten består av blant annet Lotto-vertinne Ingeborg Myhre Luedlow (41), komiker og «Sofa»-stjerne Tore Petterson (37) og toppsvømmer Lavrans Solli (24).

Mandag ble det arrangert pressevisning av den første episoden, og de fleste deltakerne var til stede for å se seg selv i «kampen for tilværelsen».

Blant dem som markerte seg mest i første episode var sunnhetsdronning Kari Jaquesson (54) og «Fjorden Cowboys»-stjerna Leif-Einar «Lothepus» Lothe (46).

Har aldri vasket klær

De to sørger for krangling inne på gården, spesielt om kjønn.

Jaquesson er som kjent feminist, og har ikke holdt tilbake meningene sine angående likestilling og kjønnsroller tidligere. Det ble derfor vanskelig for trimstjerna å ti stille da «Lothepus» snakket om «manne- og damejobber».

- Jeg vasker ikke klær, jeg vasker ikke opp og jeg lager ikke mat. Det har jeg folk til. Inne på gården gjorde jeg heller ikke det, sier 46-åringen til Dagbladet under pressevisningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer